F FurkaJ Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 24 5 Temmuz 2024 #1 Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Takmak istediğim ürün bu.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Takmak istediğim ürün bu.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Temmuz 2024 #2 FurkaJ dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Takmak istediğim ürün bu. Genişletmek için tıkla... Sığar. Sorun olmaz kasanızla alakalı.
FurkaJ dedi: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Takmak istediğim ürün bu. Genişletmek için tıkla... Sığar. Sorun olmaz kasanızla alakalı.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.583 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 5 Temmuz 2024 #3 Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşır mısınız? Kız arkadaşıma aynı kasayı toplamıştım ve bu soğutucudan almak istiyorum.
Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşır mısınız? Kız arkadaşıma aynı kasayı toplamıştım ve bu soğutucudan almak istiyorum.
F FurkaJ Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 24 6 Temmuz 2024 #4 Merdt dedi: Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşır mısınız? Kız arkadaşıma aynı kasayı toplamıştım ve bu soğutucudan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazarım. pawEn dedi: Sığar. Sorun olmaz kasanızla alakalı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Merdt dedi: Aldıktan sonra deneyiminizi paylaşır mısınız? Kız arkadaşıma aynı kasayı toplamıştım ve bu soğutucudan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazarım. pawEn dedi: Sığar. Sorun olmaz kasanızla alakalı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler