Şu anda Hepsiburada sitesinde 1595TL'ye satılıyor. BitFenix nova mesh alternatifi olarak satın almayı düşünüyorum. Kasayı kullanan arkadaşlar veya herhangi bir bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Kullanan birisi ile konuştum dün form da. Baya memnunmuş. Max 240 mm sıvı soğutma sığıyormuş. 360 mm sığmıyor. Bilgin olsun. İleride değiştirmek istersen diye dedim.
Bugün A olanına topladık. LED modları arasında geçebilir R modeli. Gerisi aynı.
Hava akışı iyi. Parça kalitesi de iyi fiyatına göre. Egzoz fanı ve öndeki intake fanlar Molex. Yani kontrol edilemiyor. Ama önerebilirim güzel kasa.
Kullanan birisi ile konuştum dün form da. Bayağı memnunmuş. Max 240 mm sıvı soğutma sığıyormuş. 360 mm sığmıyor. Bilgin olsun. İleride değiştirmek istersen diye dedim.
Benim için yeterli duruyor. Ryzen 5 5600 ve hava soğutma kullanıyorum. İleride yükseltmek istersem komple sistemi değiştiririm. Teşekkürler yorumunuz için.
Bugün a olanına topladık. LED modları arasında geçebilir r modeli. Gerisi aynı.
Hava akışı iyi. Parça kalitesi de iyi fiyatına göre. Egzoz fanı ve öndeki intake fanlar Molex. Yani kontrol edilemiyor. Ama önerebilirim güzel kasa.
Tasarımı nedense o kadar rahatsız etmedi beni. BitFenix nova mesh alma fikri vardı aklımda ama sanırım bu modelin malzeme kalitesi daha iyiymiş. Bir de Hepsiburada premium ile yarın sabah 9 ile 13 arasında teslim edilmesi benim gibi bir sabırsız için daha çekici duruyor
zaten kasa ucuz bir kasa hocam. Bitfenix tarzı kasalar dual serisi kartları takmak için tasarlanıyor zaten. 2 fanlı üstü ekran kartı takmak biraz zorlar.