MSI MAG Forge M100R alınır mı?

RtcrS86

Hectopat
Selamlar, kasanın şu anda fiyatı 1829 TL ve benim bütçem 2000 TL.

Bu fiyata alınır mı? Ya da bu bütçe ile daha iyi alternatifler var mı? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. @Oreki hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın konuya bir göz atarsanız sevinirim.

Ve ayrıyeten konunun başlığına dahil etmedim fakat 2000 TL bütçe ile PSU önerirseniz sevinirim. Toplam kasa ve PSU için bütçe 4000 TL ve daha üstüne çıkamam.

Şu an kullandığım kasa bu kasa. Kasadan oldukça memnunum ama fanların hız ve renk ayarlarının olmaması biraz saçma. Onun dışında alınabilir bir kasa.
Benim bildiğim M100A modelinde renkler ve hız ayarlanamıyor ama M100R`da ayarlanabiliyor diye duymuştum sanırım yanlış bilgi.

Kullanıyorum, 10 numara kasa. mATX olduğunu hatırlatayım ana kartını ona göre seç. Havalandırması falan çok iyi. RTX4070 Full yükte 65'i geçmiyor.

PSU için de bunu kullanıyorum.

Çok hafif bobin zırıltısı var.

Kullanıyorum, 10 numara kasa. mATX olduğunu hatırlatayım ana kartını ona göre seç. Havalandırması falan çok iyi. RTX4070 Full yükte 65'i geçmiyor.
Şu an kullandığım kasa bu kasa. Kasadan oldukça memnunum ama fanların hız ve renk ayarlarının olmaması biraz saçma. Onun dışında alınabilir bir kasa.
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam birde bu var bu nasıldır?

MAG Forge M100R vs MAG Forge 100R
bu konu üzerinde önerilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…