MSI MAG G244F vs MSI MAG 275qf

Bütçe
Maksimum 7500 TL
Hızlı olmak lazım.

PcKolik kampanyaya dahil diye biliyorum. İlk ödemeye özel 500 TL ve % 25 kampanyasından alışverişe başla deyip bakabilirsin mağazalara.
Şu an indirimde olan bu monitör var bunada bir bakın. Bu monitörde kampanyaya dahil. Fakat VA panel ve 170 Hz OC ile çıkıyor. Tavsiyem ktc olacaktır.

Hakkında hiçbir fikir yok hocam, aldıktan sonra rezalet kontrast çıkabilir. Şahsen G244F modeli ile yaşıyorum bunu. Aynı panel değiller ama ne çıkacağı muamma ama.

İncelemesi: Gigabyte GS27QC Review

Gecikme değerleri olarak VA olmaktan nasibini almış baya.

Hocam o kağıt üstünde yazdığı gibi olmuyor işte. Bende G244F E2 var, kağıt üstünde kontrastı 1000:1 ama testlerde 800:1 çıkıyor ve bariz belli oluyor bu farkı.

Ms olarakta çoğu IPS ekran Overdrive ile 3-5ms'ye düşüyor, sizinkinde Overdrive özelliği yoksa ve düşük Hz ise gerçekte çok daha fazladır o. Overdrive özelliği olsa bile bazı monitörlerde Overshoot denen bu Ghosting'in tersi etki olabiliyor.
Kısaca bir monitörün özelliklerinde yazan değerler palavra olabiliyor.

Telefona da para ayırdım onu da alacağım için tüm parayı monitöre basmak da istemiyorum.

Hocam ktc hiç güven vermedi, hiç görmedim.

Ktc güvenilir bir marka, yavaş yavaş küresel pazara açılıyorlar. Burada inceleme ve panel bilgisi var. Fiyatına göre renk gamutu, kontrast ve parlaklık bakımından gayet iyi. Hız olarak da bildiğimiz IPS gibi. Ekstra bir olayı yok. Aslında bu monitörle alakalı bir sürü inceleme/kaynak vs var. TR de reklamını yapan yok, bu yüzden bilinmiyor.

Ktc markasıyla bilgi edinmek için şu makalelere göz atabilirsiniz.

Kısa bir özet:
KTC Technology (burada "KTC" olarak kısaltılmıştır), tabletlerden TV'lere, akıllı ekranlara ve monitörlere kadar uzanan Çin pazarında iyi bilinen bir ekran ürünleri üreticisidir. Kendi KTC markalı ürün serilerine sahipler, ancak aynı zamanda NEC, Samsung, ViewSonic ve daha birçok farklı ürün yelpazesinde diğer satıcılara ve küresel ortaklara monitör ve teknoloji tedarik ediyorlar.

Atılan monitör 350 nit ve 1100:1 kontrasta sahip, dCi P3'ten %85 almış. (test sonuçları bunlar.) Bu tarz iddialılar ama uzun ömürde bir şey diyemem.

Hangi incelemede 350nit, 1100:1 kontrast ve %85 DCI-P3 çıkmış? Benim baktığım incelemelerde 400nit, 1200:1 kontrast ve %92 DCI-P3 çıkıyor.

Son düzenleme:

Hocam elinize emeğinize sağlık teşekkür ederim işe yarar bir bilgi olmuş konuya bakmaya gelen diğer arkadaşların da işine yarar umarım.

Hangi incelemede 350nit, 1100:1 kontrast ve %85 DCI-P3 çıkmış? Benim baktığım incelemelerde 400nit, 1200:1 kontrast ve %92 DCI-P3 çıkıyor.
Şu iki kaynağı baz aldım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…