MSI MAG Max F12A-3H ARGB kontrolcü düzgün çalışmıyor

RaveN Tattoo

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
Gskill Trident Z5 RGB Siyah 32GB (2x16GB) DDR5-6000Mhz DUAL F5-6000J3636F16
Ekran kartı
Palit RTX4090 GAMEROCK 24GB 384Bit GDDR6X
Anakart
ASUS PRIME Z790-P WIFI DDR5 S+V+GL 1700p
İşlemci
Intel Core i9 13900KF 2.2GHz 5.8GHz 36MB LGA1700P
Merhaba,

MSI MAG Max F12A-3H ARGB isimli ürün takılı kasamda. Kumandası ile istediğin gibi renk ayarı yapıp açıp kapatabiliyorsun. Dün ne olduysa birden ışıklar modlar arasında hızlı hızlı geçiş yapıyor bayağı diskoya döndü çıldırıyor yani ha bire renk değişiyor mod değişiyor gözlerim ağrıdı ışıktan kumandasıyla basıyorum kapanmıyor da kafayı yedi arada gücü falan da kesiyor birdenbire buna ne yapabilirim acaba?

Video ekleyecektim bulamadım nereden eklendiğini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoyu YouTube'a ekleyip buraya atabilirsiniz.

Kumandadaki tuş basılıl kalmış olabilir mi?
Yok hocam durduk yere oldu zaten tuşa basmamıştım tuşta sorun yok yani pilini çıkardım geri taktım falan ama şöyle bir durum var bunun kasada ki kutusunda sanırım sorun çünkü ekran kartının RGB kablosunu da oraya taktım ve ekran kartının uygulamasında sync yap diyince ekran kartının ışıkları da kafayı yiyor aynı şekilde. Manuel renk seçerek onu çözdüm artık ama bu fanları çözemiyorum.

@RaveN Tattoo ekran kartının çıkartıp sadece fanlar ile dener misiniz? Yazılım kararsızlığa neden olabilir?

Zaten başta ekran kartı hiç takılı değildi ben bu olayı çözmeye çalışırken kasayı açmışken bunu da takayım deyip taktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosunu buraya yükledim.

Bu arada bu olayı fark etmeden birkaç saat önce mavi ekran hatası almıştım acaba o bir şey mi yaptı ki. Mavi ekranda ki hata: "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…