MSI MAG Max F12A-3H fan uğultu yapıyor

Melissa

Hectopat
Merhaba, yeni fan aldım (MSI MAG Max F12A-3H) ve montajını sorunsuz yaptım ama uğultu sesi geliyor. Vidaları sağlam, önünde değen bir kablo falan yok. Tek tek bağlantılarını kesip sadece birinden mi ses geliyor diye baktım ama hepsinden de aynı ses geliyor. Bu normal mi? Coil whine falan mı yoksa? Rahatsız edici bir ses çözümü varsa yardımcı olursanız sevinirim. Sesi duyabilmeniz için YouTube'a video olarak yükledim;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki ses normal bir ses gibime geliyor.
Fan illaki dönerken bir ses yapar ama fanları PWM kontrolü olan bir porttan besle ihtiyacı olduğu kadar RPM de dönsün.
Fanlar son hız dönüyor gibime geldi.

Videodaki ses normal bir ses gibime geliyor.
Fan illaki dönerken bir ses yapar ama fanları PWM kontrolü olan bir porttan besle ihtiyacı olduğu kadar RPM de dönsün.
Fanlar son hız dönüyor gibime geldi.
Tiz bir ses var ya cızırtı/uğultu gibi o beni rahatsız etti. Şu an da hızını kontrol edebilmek için yazılımını indiriyorum umarım dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…