MSI MAG PANO 1000R'de ARGB var mı?

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Ürün ARGB hatta MSI kendi sitesinde kasada çoklayıcıyla birlikte geliyor.

Ben de bu kasaya niyet etmiştim fakat cam kısımları aşırı kötü malzemeden yapıldığına dair incelemeler, yorumlar gördüm. Camı kaliteli olmadığından hoş bir görüntü olmuyormuş, kaliteli pleksi levhalar daha iyi diyeni de gördüm. Çok aradayım ben de.

Kaliteli birşey istiyorsanız Asus tuf gt502 önerebilirim. Kendim kullanıyorum. Parasının hakkını veren bir kasa. Tempered camlar çok kaliteli. Takma çıkarmasıda mekanizma sayesinde çok basit.
10 ön kısımda 3 tane de arka kısımda olmak üzere 13 fan desteği var. Kasa arkası çok geniş alana sahip böylelikle kablolama uğraştırmadan çok basit halledilebiliyor.

Sayın hocam bilgisayar kasasına 6 bin TL'nin üzerinde meblağ ödemek açıkçası çok mantıklı gelmiyor. Şu anki seçtiğim kasanın içinde hazır fan gelmesi ve halihazırda ARGB fanlarının olması ayrıca anakartımın da MSI olması üzerine ilk başta verdiğim linkteki MSI kasayı almaya karar verdim. Yani içinde halihazırda fan gelmeyen bir kasaya 7500₺ para vermek mantıksız geldi benim için. Ekstra fan alıp takar mıyım, takabilirim. Ancak çok uğraştırıcı olduğu için bahsinde bulunmuş olduğunuz kasa kaliteli dahi olsa bana ekstra masraf çıkarabileceği için MSI kasayı seçmek en iyisi olur. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. Bu arada yorumunuzu kötülemek gibi bir niyetim yok, yalnızca eleştiri yaptım belki ASUS ekibi bu eleştirileri okuyup ona göre bir fiyat ayarlaması yaparlar diye. Teşekkür ederim.

Bence seçtiğiniz MSİ kasa kesinlikle kötü bir kasa değil. Ben inceledim. Almaya karar verdiğiniz kasa, çok güzel bir kasa. Benim çok hoşuma gitmişti. Yorumlardaki gibi kötü de değil camları. Beyaz rengi çok güzel. Kasa malzemesi de gayet güzel. Asus kasayı almamış olsam bu kasayı alırdım büyük ihtimal.
Atx modelini almaya dikkat edin. Mini atx modelinde psu ön tarafa koyuluyor görüntü olarak itici oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…