MSI MAG Pano M100R kasaya hangi ekran kartları uyar?

Marechal

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Elimde başlıktaki kasadan var ekran kartı olarak Palit GameRock 5080 alacağım fakat kasada PSU'nun üzerinde saç levha gibi bir koruma var. Ekran kartı kalınlık olarak 15 santim diyor sitesinde sığmıyor gibi görünüyor kasayı başka kullanan ya da ekran kartının nasıl takabileceğim hakkında fikirleri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Elimde başlıktaki kasadan var ekran kartı olarak Palit GameRock 5080 alacağım fakat kasada PSU'nun üzerinde saç levha gibi bir koruma var. Ekran kartı kalınlık olarak 15 santim diyor sitesinde sığmıyor gibi görünüyor kasayı başka kullanan ya da ekran kartının nasıl takabileceğim hakkında fikirleri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Gainward Phoneix alın hocam, palit gamerock 62k bu ise 54k, gamerock kasanıza sığmaz ama bunun genişliği 13cm bu kasanıza sığar

Hocam sitede yazan durumu da anlamadım ''en'' olarak ise 15 santim sığıyor kalınlık dediği 7 santim ise yine sığıyorama tam tersiyse sığmaz tabi fakat yani 15 santim kalınlıkta olduğunu da düşünemiyorum kartın

Hocam sitede yazan durumu da anlamadım ''en'' olarak ise 15 santim sığıyor kalınlık dediği 7 santim ise yine sığıyorama tam tersiyse sığmaz tabi fakat yani 15 santim kalınlıkta olduğunu da düşünemiyorum kartın
En olarak Gamerock 16cm, kasa ise 15cm. Muhtemelen en olarak kastetti konu sahibide

7 santim dediği yer PCI slotlarının kapladığı alanmış yani yukarıdan aşağıya diyebilirim. Kitap gibi düşündüğümüzde sayfa kalınlığı yani. Bu şekilde ele aldığımızda sığıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı