E Erdems6 Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 239 6 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar RTX 2080 ile bu kasalardan birini tercih etmeyi düşünüyorum ama kararsızım ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz? Ve ikisinin de avantajları ve dezavantajları neler? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2018
Arkadaşlar RTX 2080 ile bu kasalardan birini tercih etmeyi düşünüyorum ama kararsızım ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz? Ve ikisinin de avantajları ve dezavantajları neler?
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 6 Aralık 2018 #2 2 kasanında hava sürkilasyonu oldukça iyi. Sade bir görüntü istiyorsanız NZXT daha cafcaflı istereseniz MSI alabilirsiniz. Öneri olarak: Corsair Carbide SPEC-OMEGA Midi-Tower Siyah Beyaz CC-9011119-WW Bilgisayar Kasası - Nanokatalog İncelemeside burada buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 kasanında hava sürkilasyonu oldukça iyi. Sade bir görüntü istiyorsanız NZXT daha cafcaflı istereseniz MSI alabilirsiniz. Öneri olarak: Corsair Carbide SPEC-OMEGA Midi-Tower Siyah Beyaz CC-9011119-WW Bilgisayar Kasası - Nanokatalog İncelemeside burada buyrun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 6 Aralık 2018 #3 Corsair SPEC serisi kasalara 360 mm radyatör takamazsınız. Ona göre seçim yapın. 240 mm takılcak ise iyi bir tercih olacaktır.
Corsair SPEC serisi kasalara 360 mm radyatör takamazsınız. Ona göre seçim yapın. 240 mm takılcak ise iyi bir tercih olacaktır.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 6 Aralık 2018 #4 Cooler Master H500'de aklınızda alternatif bulunsun. Benim tercihim NZXT H500i olurdu.