Çözüldü MSI Mag Vampiric 010X ön kapak nasıl çıkarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kasanın ön tarafına 2 adet fan takacağım ama ön kapağını çıkaramadım. Kitapçığında da gösteriyor ama pek anlamadım. Nasıl çıkarılıyor bu kasanın ön kapağı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Az zorla aynısı bende var zorlamassan cıkmıyor kırılmaz korkma. Alttan yukarı doğru tutma yerinden çek

Dosya Ekleri

• 15954224599037474423685444707703.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 67
Az zorla aynısı bende var zorlamassan cıkmıyor kırılmaz korkma. Alttan yukarı doğru tutma yerinden çek

Bir de kasanın ön tarafraki RGB'lerinin kablosunu takamadım galiba egzoz fanın ışıkları yanıyor kasanin ön tarafının ışıkları yanmıyor nasıl düzeltebilirm söylersen sevinirim.

Bir tane çıkış var hocam kasanın yanındaki LED'leri kontrol eden karttan onu güç kaynagına taktınız mı adının unuttum ince yassı bir şey? Moleks değil de bir tane daha var ince uzun...

Bir tane çıkış var hocam kasanın yanındaki LED'leri kontrol eden karttan onu güç kaynagına taktınız mı adının unuttum ince yassı bir şey? Moleks değil de bir tane daha var ince uzun...

Bu mu hocam?

Dosya Ekleri

• 1595423708796199617912316912090.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 55

Çok zorladım yine de çıkmadı bir yerinden vida falan mı sökmem mi lazım? Veya yanlış yönemi asılıyorum? Ben o tutma yerinden aşağı doğru asılıyorum.

Tamam buldum yanlış yöne asılıyormuşum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…