MSI MAG X570 Tomahawk anakart Corsair BKC-1204 kasaya uyar mı?

Hocam anakart ATX ve kasa mid tower. Takabilirsiniz. (Ürün açıklamasına E-ATX desteği yazmışlar ancak hangisi doğru bilmiyorum. Her türlü bu anakartı bu kasaya takarsınız.)

Hocam anakart ATX ve kasa mid tower. Takabilirsiniz. (Ürün açıklamasına E-ATX desteği yazmışlar ancak hangisi doğru bilmiyorum. Her türlü bu anakartı bu kasaya takarsınız.)
mid tower olması atx anakartı takabilcegım anlamına mı gelıyor ? ya da e-atx destegı olan kasaya atx anakartı takılır mı anlamında dedınız

mid tower olması atx anakartı takabilcegım anlamına mı gelıyor ? ya da e-atx destegı olan kasaya atx anakartı takılır mı anlamında dedınız

Hocam her iki durumda da takarsınız. Normalde bildiğim kadarı ile mid tower kasalar maksimum* ATX anakart desteklerken, E-ATX (Extended ATX) olanlar full tower kasaya takılıyor diye biliyorum. İçin rahat olsun kesinlikle attığın ikili beraber kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…