MSI MAG X570s Tomahawk Max Wi-Fi kutu içeriği

cankocaman

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var; başlıkta da belirttiğim gibi MSI MAG X570s Tomahawk Max Wi-Fi anakart kullanan arkadaşlar kutu içeriğinde tornavida ve temizlik fırçası oluyor mu acaba? Benim aldığım üründe bunlar çıkmadı ancak inceleme videolarında çıktığını gördüm. Kullanan arkadaşlar merakımı giderebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, izlediğim videoda böyle bir şey göremedim. Sizin izlediğiniz videoda böyle bir şey varsa demek ki üretim zamanı/revizyon/değişiklik gibi kararlardan sonra fırça ve tornavida kutu içeriğinden çıkarılmış olabilir.

Bazı üreticiler ürün ne olursa olsun duruma göre kutu içeriklerinde ufak değişiklikler yapabiliyorlar.

Video: MSI MAG X570S Tomahawk MAX WiFi

Ayrıca, anakartınızın kullanım kılavuzunda kutu içeriğine dair şunlar paylaşılmış:

Tornavida ve temizlik fırçası ile alakalı herhangi bir içerik yok. Belki M.2 screws + standoff dediği paket içerisinde tornavida olabilir.

Bu arada izlediğiniz videonun linki nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…