MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi DDR5 anakart BIOS flashback sorunu

Çıkaramam soğutmaya gömülü.
@GhostOps
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ardından sistem açılmazsa rufus ile usbyi FAT32 ve MBR olarak formatlayın.
BIOS flashback yaparken ışığın işlem sonunda sönmesi lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
İşlem başarısız olursa biosu sistemdeki ramleri çıkarıp flashlayın.
ve son sürüm bios flashlayın.
Sistem bu işlemler sonucu açılmalı.

Son düzenleme:

Olmuyor işte PC kendini açıyor.

Olmuyor işte PC kendini açıyor.
Önce CLR_CMOS deneyin görüntü alamazsanız en son flashback denersiniz.
BIOS flashback işlemi tamamlandığında ışık sönmeli PC kendini yeniden başlatmalı zaten onda bir sorun yok. Önemli olan ekrana görüntünün gelmesi ekrana görüntü gelene dek ya da klavye fare ışıklar yanana dek bekleyeceksiniz.

Son düzenleme:

BIOS güncelleme yaptım o gidişden sonra klavye mouse ışık yanmıyordu zaten monitöre görüntü gitmiyordu bende PC kommple söktüm boş anakarta flashback yapmaya çalışıyorum PC açılıyor.

PSU'dan bakıyorum çok az watt çekiyor bazı fanlar dönmüyor bile.

Sadece işlemci 24 pin güç kablasu takılı kalsın diğer bütün kabloları ve parçaları sökün.
İşlem bu videodaki gibi olmalı.

Videoda işlemci takılı gördüm işlemci takıpda mı yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…