MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi ve R7 9800x3D için RAM önerisi

attackhan

Decapat
Daha fazla  
MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi ve R7 9800x3D için RAM önerisi yapabilecek biri var mıdır?

Bunu öneririm. Daha yüksek frekanslar stabil değil diye biliyorum ama yanlış olabilir.

CL değerlerini daha düşük tutmam çok fark yaratır mı acaba?

CL değerlerini daha düşük tutmam çok fark yaratır mı acaba?
Fark yaratır ama çok fark olacağını sanmıyorum

6000MHz CL26-28-30 RAM'lerden hangisi anakart destek listesinde varsa onu al. AMD için 6000MHz üstü almayın yoksa epey canınız sıkılabiliyor. İmza: MSI Tomahawk RAM maduru. Evet işlemcim de 9800x3D.

Mesaj alıntıdır. Alıntı yapılan konu

Farklı konulara bakarken buldum belki işinize yarayabilir.

Son düzenleme:
Şu an hali hazırda expo ram olmayan 6000 Mhz normal ramlarim var, anakart sayfasında uyum listesinde var.. Sorunlar çözülene kadar onu kullanmam bir sorun yaşatır mı bana? Amd yi hiç bilmiyorum umarım ramlari görür..

XMP ise deneyin çalışabilir. EXPO'yu XMP'nin AMD tarafındaki isimlendirmesi gibi düşünebilirsiniz. Anakart destek listesinde varsa RAM'ler gözükecektir.

XMP ise deneyin çalışabilir. EXPO'yu XMP'nin AMD tarafındaki isimlendirmesi gibi düşünebilirsiniz. Anakart destek listesinde varsa RAM'ler gözükecektir.
Biosla düzeldikten sonra da güzel bir ram alırım artık.. Peki 360lık bir soğutucu öneriniz var mı üzmeyecek?

Kasanıza sığarsa Arctic Liquid Freezer 3 360mm önerebilirim kendimde kullanıyorum performansı çok iyi ve diğer marka/modellere göre sessiz çalışıyor. Fakat radyatör kalınlığı diğer markalara göre biraz fazla her kasaya sığmıyor.

MSI MAG PANO 100R PZ kasa alacağım sanırım başka bir şey bulamadım umarım sığıyordur Bahsettiğiniz soğutucuyu çok duydum sanırım en iyilerden. Kasa olarak paylaştığımla ilgili düşünceleriniz nedir​

Güzel kasa bende onu almayı düşünüyordum, Arctic Liquid Freezer 2 360mm sığdıranlar vardı forumda anakartın soğutma bloklarına denk gelmezse LF3 de sığacaktır muhtemelen. Bir de o kasanın Micro ATX ve ATX anakarta kadar destekleyen 2 farklı versiyonu mevcut alırken ATX olanını almalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…