Ürünü fiziki olarak şehrimdeki bir mağazadan alacağım bunun sebebi aktif kullandığım kartı internet sitesinden almam ve kusurlu çıkması halde herhangi bir çözüme ulaştırmamaları.
Bulunduğum şehirdeki mağazada X870 Tomahawk yok bu yüzden X670E üzerinde bayağı kararlı duruyorum ama yanlış yapar mıyım?
Tabii ki X870 daha mantıklı geliyor fiyat ve özellik olarak da ancak şehrimdeki satıcıda yok. X670E uzun vadede beni üzer mi? Yanlış bir seçim olur mu?
Çok sık parça değiştirme, güncelleme yapmam kısa vadede. En fazla SSD eklemesi yaparım ki o da çok kısa vadede ihtiyaç duymayacağım gibi duruyor ki basit bir ekleme işlemi.
Bunun haricinde incelerken gördüğüm;
İncelediğim bir karşılaştırma sitesinde X870 Tomahawk a-XMP destekliyor ancak X670E bu konuda destek sağlamıyor.
RAM'leri alırken XMP olarak almışım X670E alsam bir problem yaşar mıyım?
Mag X870 Tomahawk Wifi kullanıyorum. Yerli ve yabancu forumlarda konuları takip ediyorum. Sorun yaşayan çok, özellikle 9800X3D ile. MSI'ın yeni X870 anakartlarında üretim kalitesi sorunu var. X870'de Asus'a yönelmeni tavsiye ederim.
Selam hocamlar, Bir süre önce 9800x3D ve MSI 870 Tomahawk aldım. RAM'lerim: XPG Lancer Blade RGB AX5U6400C3216g-dtlabrbk 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32. Gayet temiz bir kurulum yaptım. En son RX6800 ekran kartını da taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Tek seferde hatasız PC açıldı...
Mag X870 Tomahawk Wifi kullanıyorum. Yerli ve yabancu forumlarda konuları takip ediyorum. Sorun yaşayan çok, özellikle 9800X3D ile. MSI'ın yeni X870 anakartlarında üretim kalitesi sorunu var. X870'de Asus'a yönelmeni tavsiye ederim.
Selam hocamlar, Bir süre önce 9800x3D ve MSI 870 Tomahawk aldım. RAM'lerim: XPG Lancer Blade RGB AX5U6400C3216g-dtlabrbk 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32. Gayet temiz bir kurulum yaptım. En son RX6800 ekran kartını da taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Tek seferde hatasız PC açıldı...
Kartın güncel olması ve bir çok güzel özelliği yüzünden düşünüyordum ancak BIOS update ile zamanla rayına oturacaktır diye düşünmüştüm. x670E ise artık oturmuş bir karttır diye düşünüyordum çünkü iki senelik bir kart. ASUS konusuna gelirsek onda da problemler mevcut olduğundan MSI tercih ettim. x670E biraz daha mantıklı olacak gibi.
Kartın güncel olması ve bir çok güzel özelliği yüzünden düşünüyordum ancak BIOS update ile zamanla rayına oturacaktır diye düşünmüştüm. x670E ise artık oturmuş bir karttır diye düşünüyordum çünkü iki senelik bir kart. ASUS konusuna gelirsek onda da problemler mevcut olduğundan MSI tercih ettim. x670E biraz daha mantıklı olacak gibi.
MAG X870 Tomahawk Wi-Fi kullanıyorum. Yerli ve yabancu forumlarda konuları takip ediyorum. Sorun yaşayan çok, özellikle 9800x3D ile. MSI'ın yeni X870 anakartlarında üretim kalitesi sorunu var. X870'de ASUS'a yönelmeni tavsiye ederim.
7800x3D ile problemsiz bir şekilde 2 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesinde bir sıkıntı olmadığı aşikar. Sorun yazılımsal olabilir mi? Ya da hala uygun BIOS güncellemesi almaması falandır. 9800x3D ye geçmeyi korkutan bir anakart kendileri. Son durum ne acaba?