MSI Mag Z390 Tomahawk Intel AX200 Wi-Fi çalışmadı

omerfrknl

Femtopat
MSI Mag Z390 Tomahawk ana kartım var bu ana kartta Intel cnvi Wi-Fi girişi var. Amazon'dan.
Intel Wi-Fi 6 AX200 Wi-Fi kiti satın aldıım ancak ana karta taktığım zaman çalışmadı. BIOS'dan baktığımda çip soket yerinde takılı gözükmüyor bunun bir çözümü var mı?

Doğru taktığıma eminim hatta Youtube'dan montaj videosunu da izledim. Msi anakartların bios'larında board exp... gibi bir şey yazıyor ismini şu an hatırlayamadım. Ana kartta hangi parçaların takılı olduğunu gösteriyor. Oradan baktım. Hocam senin ana kartında aynıymış sen kullanıyormusun wifi

Doğru taktığıma eminim hatta Youtube'dan montaj videosunu da izledim. Msi anakartların bios'larında board exp... gibi bir şey yazıyor ismini şu an hatırlayamadım. Ana kartta hangi parçaların takılı olduğunu gösteriyor. Oradan baktım. Hocam senin ana kartında aynıymış sen kullanıyormusun wifi
Ben kullanıyorum ama hardware monitörde görünüyor benim kart üzerindeki elemanlarım.

Hocam bu hardware monitör bir program mı ana kartta takılı olan cihazları mı gösteriyor? Senin kullandığın wifi çipi markası ne benim kullandığım olan intel ax 200 ile aynı mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı