T Tarik22 Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Anakart: MSI Mag Z490 Tomahawk Intel Z490. İşlemci: i5 10600K. İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020
Anakart: MSI Mag Z490 Tomahawk Intel Z490. İşlemci: i5 10600K. İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #11 9. Nesil ile uyumlu olanlar 10. Nesil ile de uyumlu yanlış bilgilendirmeyin! Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Ekim 2020 #12 Yanlış bilgilendirme gibi bir amacım yok zaten. Kesin olarak bir bilgi görmemiştim. Artı 0 Eksi
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #13 CillianMurphy dedi: Yanlış bilgilendirme gibi bir amacım yok zaten. Kesin olarak bir bilgi görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Size demedim zaten direk uymaz diyen arkadaşa dedim. pusana dedi: Düzelttim hatayı. Genişletmek için tıkla... Neyi düzelttin hata hala ortada? 9. Nesille uyumlu olan tüm soğutucular yeni nesille de uyumlu. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Yanlış bilgilendirme gibi bir amacım yok zaten. Kesin olarak bir bilgi görmemiştim. Genişletmek için tıkla... Size demedim zaten direk uymaz diyen arkadaşa dedim. pusana dedi: Düzelttim hatayı. Genişletmek için tıkla... Neyi düzelttin hata hala ortada? 9. Nesille uyumlu olan tüm soğutucular yeni nesille de uyumlu.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 20 Ekim 2020 #14 kirknewsted dedi: Size demedim zaten direk uymaz diyen arkadaşa dedim. Neyi düzelttin hata hala ortada? 9. Nesille uyumlu olan tüm soğutucular yeni nesille de uyumlu. Genişletmek için tıkla... Bu agresiflik niye? Bu forumdaki kimse robot değil elbet hatalar olur. Üslubunuza dikkat edin. Artı 0 Eksi
kirknewsted dedi: Size demedim zaten direk uymaz diyen arkadaşa dedim. Neyi düzelttin hata hala ortada? 9. Nesille uyumlu olan tüm soğutucular yeni nesille de uyumlu. Genişletmek için tıkla... Bu agresiflik niye? Bu forumdaki kimse robot değil elbet hatalar olur. Üslubunuza dikkat edin.
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #15 Edwin dedi: Bu agresiflik niye? Bu forumdaki kimse robot değil elbet hatalar olur. Üslubunuza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş düzelttim diyor ama hala yanlış bilgi var . Artı 0 Eksi
Edwin dedi: Bu agresiflik niye? Bu forumdaki kimse robot değil elbet hatalar olur. Üslubunuza dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş düzelttim diyor ama hala yanlış bilgi var .