Anakartınız önümüzdeki 6-7 yılı bile çok rahat götürür.MSI Gaming X570 Edge Wi-Fi kullanıyorum işlemcim 3700X daha sonrası işlemci yükseltme yaptığım da bu anakartı almak mantıklı olur mu yoksa mevcut anakartım daha mı iyi? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Anakartınız önümüzdeki 6-7 yılı bile çok rahat götürür.
Kaç GB RAM arıyorsunuz ve bütçe nedir?
Güzel fiyatmış, bitmiş sanırım.
Anakartınız önümüzdeki 6-7 yılı bile çok rahat götürür.
Hocam AMD yeni nesillerde soket değişti haberiniz yok sanırım. AM5 yapısına geçtiler.Bütçe de 4 üstüne çıkmak istemiyorum 16 GB bulursak 32 de olabilir.
Bir arkadaş bunu sat dedi geldiğinde ocak ayında yeni anakart ve Intel işlemcileri çıkacak onlardan al dedi şu an kararsız kaldım sebebi yıllardır eski PC kullanıyorum şu an bu bana yepyeni gibi geliyor. Ne yapayım kararsızım?
Evet son 2 adetten 1 tanesini ben aldım sonradan stok bitince 5600'e çıktı fiyat ve yine 3 stok var diye gözüktü ama satıcı farklıydı ben Amazon Germany'den aldım.
AMD de soket konusunda çok iyi sağlam bir anakart alırsan sürekli yeni çıkan işlemcileri bile takarak yükseltme yapabilirsin AMD işlemcileri için Intel öyle değil.
Bütçe de 4 üstüne çıkmak istemiyorum 16 GB bulursak 32 de olabilir.
Bir arkadaş bunu sat dedi geldiğinde ocak ayında yeni anakart ve Intel işlemcileri çıkacak onlardan al dedi şu an kararsız kaldım sebebi yıllardır eski PC kullanıyorum şu an bu bana yepyeni gibi geliyor. Ne yapayım kararsızım?
Evet son 2 adetten 1 tanesini ben aldım sonradan stok bitince 5600'e çıktı fiyat ve yine 3 stok var diye gözüktü ama satıcı farklıydı ben Amazon Germany'den aldım.
AMD de soket konusunda çok iyi sağlam bir anakart alırsan sürekli yeni çıkan işlemcileri bile takarak yükseltme yapabilirsin AMD işlemcileri için Intel öyle değil.
Msi x570 edge wifi anakarta 5xxx serisi işlemci takılır mı?Bütçe de 4 üstüne çıkmak istemiyorum 16 GB bulursak 32 de olabilir.
Evet takılır.Msi x570 edge wifi anakarta 5xxx serisi işlemci takılır mı?
Hocam AMD yeni nesillerde soket değişti haberiniz yok sanırım. AM5 yapısına geçtiler.
Corsair Vengeance RGB Pro SL 16GB (2x8GB) 3200MHZ CL16 CMH16GX4M2E3200C16 DDR4 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair Vengeance RGB Pro SL 16GB (2x8GB) 3200MHZ CL16 CMH16GX4M2E3200C16 DDR4 Bellek, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu RAM güzel olur.
DDR5 güzel yenilikçi ama fiyatları çok uçuk. Yani değmez DDR4 sistemler hala daha aşırı satıyor ve satmaya devam da eder.Bilmiyorum hocam AM4 soketler için söyledim yeni AM5 de uzun zaman destek vereceklerini söylediler ve AM4'ün soğutucuları AM5 ile uyumlu olacaklarını söylediler.
RAM güzel anakartı satayım mi gelince kutuyu açmadan DDR5 RAM'li almaya değer mi bazıları DDR4 ile 5 arasında fark yok diyor.
Asus tuf gaming b660m- e İçin ne düşünüyorsunuz hocam?DDR5 güzel yenilikçi ama fiyatları çok uçuk. Yani değmez DDR4 sistemler hala daha aşırı satıyor ve satmaya devam da eder.