Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.185 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Amazon.com.tr İndirimi görünce paylaşmak istedim, %10 indirimde görünüyor. Anakart hakkında çok bir bilgim yok, o yüzden yorum yapamayacağım. Tavsiye edip etmeyeceğinizi mesaj olarak belirtebilirsiniz, tartışma ortamı oluşmuş olur.
Amazon.com.tr İndirimi görünce paylaşmak istedim, %10 indirimde görünüyor. Anakart hakkında çok bir bilgim yok, o yüzden yorum yapamayacağım. Tavsiye edip etmeyeceğinizi mesaj olarak belirtebilirsiniz, tartışma ortamı oluşmuş olur.
T thesnakeee Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 1 ay önce MSI Pro Z790-A Wi-Fi DDR5 olanı 6900 TL'ye aldım. Bunun farkı ne acaba? Fiyatı hala yüksek eski teknolojiye göre.
1 ay önce MSI Pro Z790-A Wi-Fi DDR5 olanı 6900 TL'ye aldım. Bunun farkı ne acaba? Fiyatı hala yüksek eski teknolojiye göre.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.185 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #3 thesnakeee dedi: 1 ay önce MSI Pro Z790-A Wi-Fi DDR5 olanı 6900 TL'ye aldım. Bunun farkı ne acaba? Fiyatı hala yüksek eski teknolojiye göre. Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok bu anakart hakkında, bilenlerin cevaplaması daha uygun olur.
thesnakeee dedi: 1 ay önce MSI Pro Z790-A Wi-Fi DDR5 olanı 6900 TL'ye aldım. Bunun farkı ne acaba? Fiyatı hala yüksek eski teknolojiye göre. Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok bu anakart hakkında, bilenlerin cevaplaması daha uygun olur.