O Obblomov Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2018 #11 Dostlar sorunu çözdüm yanıtlarınız için teşekkürler.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 4 Aralık 2018 #12 Obblomov dedi: Dostlar sorunu çözdüm yanıtlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız diye kullanıcılara yardımı dokunur.
Obblomov dedi: Dostlar sorunu çözdüm yanıtlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız diye kullanıcılara yardımı dokunur.
O Obblomov Hectopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #13 Takeshi Kovacs dedi: Nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız diye kullanıcılara yardımı dokunur. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasından görüntü ayarlarına girdim oradan 144 hz ı seçtim.
Takeshi Kovacs dedi: Nasıl çözdüğünüzü de yazarsanız diye kullanıcılara yardımı dokunur. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masasından görüntü ayarlarına girdim oradan 144 hz ı seçtim.