MSI MAG251RX alınır mı?

Aberforth.

Hectopat
İkinci el üzerinden ölü pikselsiz, hatasız 4 aylık şekilde 6000 TL'ye alacağım. Fiyat bana uygun geldi sizce nasıl öneriniz var mıdır? Amacım genellikle tryhard FPS oyunları oynadığım için hem iyi bir IPS panel hem 240Hz olması bu monitor bu anlamda güzel duruyor.

Son düzenleme:
Hocam Optix'lerde siyah ayarı berbat. Gözünüz alisamayabilir. Ama bu monitör İPS'miş belki VA gibi değildir. Üzmez ama dediğim gibi bir bakın görüntüsü nasıl.

Hocam Optix'lerde siyah ayarı berbat. Gözünüz alisamayabilir. Ama bu monitör İPS'miş belki VA gibi değildir. Üzmez ama dediğim gibi bir bakın görüntüsü nasıl.
Olabilir o yüzden kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. İncelemelerde genel anlamda en üst seviye 240hz bu diyorlar çoğu özellikte renk vb. Tek eksiği pivot olmaması ama benim ihtiyacım yok zaten.

Optix önermem başka seçenekleriniz varsa onları yazın 2. el aralarında bildiğim varsa yorumumu yaparım.
Genel olarak çok yok maalesef. Hem satıcı bana yakın olduğu için bu mantıklı gelmişti. Neden önermiyorsunuz? Bunun dışında 259QM bakıyorum ama genelde cok kullanılmış oluyorlar birde bazı kişiler bu seri sorunlu diyor.

@88602 @Saint Lucia müsait olduğunuzda sizlerin de yorumlarını da okumak isterim.

Ürün bu. MSI Optix MAG251RX Monitör

Son düzenleme:
Genel olarak çok yok maalesef. Hem satıcı bana yakın olduğu için bu mantıklı gelmişti. Neden önermiyorsunuz? Bunun dışında 259QM bakıyorum ama genelde cok kullanılmış oluyorlar bir de bazı kişiler bu seri sorunlu diyor.

@88602 @Saint Lucia müsait olduğunuzda sizlerin de yorumlarını da okumak isterim.

240Hz potasında en iyi monitörlerden biridir. Yapılan yorumlar gerçeği yansıtmıyor.
Geçen aylarda Vatan 5K'ya satıyordu bunu ve bütçesi olana direkt aldırdık. Alanların adlarını unuttum etiket atamayacağım.
Fakat satıcı sana yakınsa ve dediğin gibiyse monitör net alınır.

240Hz potasında en iyi monitörlerden biridir. Yapılan yorumlar gerçeği yansıtmıyor.
Geçen aylarda Vatan 5K'ya satıyordu bunu ve bütçesi olana direkt aldırdık. Alanların adlarını unuttum etiket atamayacağım.
Fakat satıcı sana yakınsa ve dediğin gibiyse monitör net alınır.
Evet anlık düşmüş fakat şu son 2-3 aydır takip ediyorum monitorlerde direk stok yok. Stok girenlerde uçuk fiyattan giriyor ondan alıp geçmek istiyorum artık teşekkürler.

Genel olarak çok yok maalesef. Hem satıcı bana yakın olduğu için bu mantıklı gelmişti. Neden önermiyorsunuz? Bunun dışında 259QM bakıyorum ama genelde cok kullanılmış oluyorlar birde bazı kişiler bu seri sorunlu diyor.

MAG251RX, 1080p 240 Hz kategorisinde en iyi monitörler arasına rahatlıkla girer.
Hem görüntü kalitesi hem serilik olarak premium bir modeldir.
Alacağın fiyat çok uygun. Eğer KFG tam ise ve sıkıntı yoksa kaçırma derim.

VG259QM önermiyorum.

MAG251RX, 1080p 240 Hz kategorisinde en iyi monitörler arasına rahatlıkla girer.
Hem görüntü kalitesi hem serilik olarak premium bir modeldir.
Alacağın fiyat çok uygun. Eğer KFG tam ise ve sıkıntı yoksa kaçırma derim.

VG259QM önermiyorum.
Aldım arkadaş kargoladı bile fotoğraf atmış :) . Teşekkür ederim yorumun için.

Dosya Ekleri

• IMG-20230313-WA0003.jpg
    IMG-20230313-WA0003.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20230313-WA0002.jpg
    IMG-20230313-WA0002.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 78

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı