5 555054 Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 31 1 Eylül 2023 #11 Aberforth. dedi: Aldım arkadaş kargoladı bile fotoğraf atmış . Teşekkür ederim yorumun için. Genişletmek için tıkla... Memnun musun ben de aynı modele bakıyordum da sormak istedim.
Aberforth. dedi: Aldım arkadaş kargoladı bile fotoğraf atmış . Teşekkür ederim yorumun için. Genişletmek için tıkla... Memnun musun ben de aynı modele bakıyordum da sormak istedim.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 8 Eylül 2023 #12 555054 dedi: Memnun musun ben de aynı modele bakıyordum da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet memnunum.
555054 dedi: Memnun musun ben de aynı modele bakıyordum da sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet gayet memnunum.
H Hüseyyinn Hectopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 29 14 Ocak 2025 #13 Aberforth. dedi: Evet gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Parlaklığı çok göz alıyor. Parlaklık ayarını nereden yaptınız? AYnı monitörü kullanıyorum.
Aberforth. dedi: Evet gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Parlaklığı çok göz alıyor. Parlaklık ayarını nereden yaptınız? AYnı monitörü kullanıyorum.
Aberforth. Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 632 15 Ocak 2025 #14 Hüseyyinn dedi: Parlaklığı çok göz alıyor. Parlaklık ayarını nereden yaptınız? AYnı monitörü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi üzerinden. Ben 40ta felan kullaniyorum yanlış hatırlamıyorsam. Tnden geçince basta benim de basim döndü gözüm ağrımıştı sonradan alıştım.
Hüseyyinn dedi: Parlaklığı çok göz alıyor. Parlaklık ayarını nereden yaptınız? AYnı monitörü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörün kendi üzerinden. Ben 40ta felan kullaniyorum yanlış hatırlamıyorsam. Tnden geçince basta benim de basim döndü gözüm ağrımıştı sonradan alıştım.