MSI MAG251RX hala alınır mı?

Bütçe
10000

ze10x

Megapat
Monitör
MSI MAG251RX
Şu an en ucuz 9.000 TL civarında bu monitör. Bu fiyata hala alınır mı yoksa 6500-7500 bandında olan AOC'nin FHD 240 Hz olanına bakmak daha mı iyi olur? Başka önerileriniz varsa açığım. 144-240 ve 360 Hz önerilerinizi de açığım.

MAG251RX, 1080p 240 Hz kategorisindeki en iyi IPS monitör ama çok talep görünce fiyatı uçtu.

Bu bütçeye alınabilir yine de daha fiyat performans olur diye AW2521HFL/A'ya bakabilirsiniz. İtopya'da satılıyor, alma şansınız varsa onu alın.

FHD şart değil ise QHD olarak M32Q öneririm. FHD şart ise pro seviyede FPS oynamıyorsanız MAG251RX şart değil çünkü fiyatı cidden uçuk. AW2521HFLA harici 24G2ZU yada Odyssey G4 işinizi görür. Renkleri önemsiyorsanız 24G2ZU, hız önemliyse Odyssey G4 öneririm.

Alienware monitörleri hem özellik hem tasarım olarak premium hissiyat veriyor açıkçası. AW2521HFLA modeline itopyada baktım fakat stokta yok gözüküyor. 4 ayrı model var, farkları nedir acaba?

Epey sitesi üzerinden karşılaştırdım fakat bi fark yok gözüküyor kağıt üstünde.

Stok çıkar diye beklemeye değer mi yoksa diğer markalardan (AOC, Gigabyte, Samsung) alınıp geçilebilir mi?

Kasa renkleri farklı sadece. Bir de sonunda A olanlar bölgesel etiket. O kadar.

İtopya mağazasından alacak şansınız yoksa seriliği önemsiyorsanız Samsung Odyssey G4 öneririm fakat renkleri önemsiyorsanız AOC 24G2ZU tercih edebilirsiniz.

İtopya'da outlet ürün olarak gözüküyor ama Ankara'da oturuyorum, mağazasına gidip bi soracağım. Olmazsa diğer önerdiklerinize bakacağım, teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…