MSI MAG256F alınır mı?

Bütçe
4500

İlk başta monitörün kendisinden gelen HDMI kablosuyla çalıştırıp en hızlıya aldığımda yazılarda bile aşırı ghosting oluyordu sonra elimde halihazırda bulunan DP kablosuna geçiş yaptım bu durum yazılardaki ghosting oranını azalttı ama FIFA'da filan hala çok kötü. Sizce garantiye göndersem ilgilenirler mi?

İlgilenmek zorundalar hatalı ürün satmışlar mağdursun.Bu ürünün orjinalinde olmayan birşey senin ürün kusurlu.

MSI bahsettiginiz tüm modelleri giriş seviye kalitesiz panel kullanmakta o yüzden ötürü MAG serisi olan bu model panel kalitesi vs. fiyatına göre çok iyi.
Ürün itopyada tükendi sadece mağaza satışı var birde ölü piksel çıkarsa diye amazonda aldım siz benden 700 lira ucuza aldınız hocam.

Son düzenleme:

Hocam siz hiç FIFA oynadınız mı en hızlıya alıp bir konu daha açmıştım o konuda bir arkadaş daha en hızlıya alınca aynısını yaptığını söylüyor o yüzden emin olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…