MSI MAG256F garantiye verilmeli mi?

İlk aldığımda sapasağlam olan monitör şu zamanlarda ghosting testinde aşırı fazla ghosting görüntüledim. Bu ghosting tersine ghosting denen olay değil yani OverDrive ayarlarını değiştirsen bile kalıyor.

Bayağı denedim ayarlarıyla oynamayı fakat değişen olmadı. Bu arada monitörü GTX 1650'li laptopuma bağlı kullanıyorum. 3 adet HDMI kablosu ile denedim sonuç aynı.

İtopya tarafından 3 yıl garantisi var ve 2.6 yıl falan kaldı. Sizce garantiye verilmeli mi?

Rahatsız oluyorsan ver de 6 ayı kalmış ürüne servis işlemi yapıp panel değiştireceklerini sanmıyorum.

Bir ara kasamı götürmüştüm, 2 ay garantisi kalmıştı ve ekran gelmiyordu, baktılar yapıp verdiler, basit bir işlemmiş.

Hazır götürmüşken çalışmayan USB yuvalarını da söyledim, sorun yok tozlanmıştır, temizle çalışır gibi saçma sapan bir cevap verdi servis elemanı. Garantisi bitmeye yakın ürünle ilgileri bu kadar galiba.

Rahatsız oluyorsan ver de 6 ayı kalmış ürüne servis işlemi yapıp panel değiştireceklerini sanmıyorum.

Bir ara kasamı götürmüştüm, 2 ay garantisi kalmıştı ve ekran gelmiyordu, baktılar yapıp verdiler, basit bir işlemmiş.

Hazır götürmüşken çalışmayan USB yuvalarını da söyledim, sorun yok tozlanmıştır, temizle çalışır gibi saçma sapan bir cevap verdi servis elemanı. Garantisi bitmeye yakın ürünle ilgileri bu kadar galiba.

Hocam 2.6 yıl garantisi var. 4 ay oldu alalı. Yanlış anlamışsınız birazcık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı