MSI MAG274QRF Firmware Update yaparken görüntü gitti

somoncum

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Firmware güncellemesi yaparken %7 de arkada Warzone açıktı ve oyunun sesleri rahatsız ettiğinden ben de oyunu kapatmak istedim. Görev çubuğundan oyuna tıkladım oyun kapatmak için görüntü 5 saniye gelmedi 2 dakika daha bekledim hala güncelleme yapıyordur belki diye. Bayağı bekledikten sonra hiç tepki yoktu bende bilgisayarı kapatıp açmak zorunda kaldım şu an monitör güç ışığı filan hiç gelmiyor ne yapmalıyım? Hard reset gibi seçenek veya servis gitmeden çözebileceğim yöntem yok mu arkadaki USB portlarından Firmware Update filan sol alt köşesinde belirsiz bir tuş var ne işe yarıyor bilmiyorum?
Firmware Update MSI OSD 2.0 üzerinden yaptım 11/05/2022 tarihine ait idi Firmware Update dosyası.
Umarım ekteki sorundan dolayı olmamıştır garanti kapsamı dışındadır diyor aşırı para alırlar yoksa 400-500 TL bir BIOS hatasından dolayı.
@Recep Baltaş abi müsait isen yardımcı olabilir misin servis point arayacağım pazartesi sizce sorun bende mi yoksa teknik bir arıza mı olmuş güncelleme yaparken? Benimle alakalı ise çok ücret isterler mi 300-400TL Firmware arızası için? Hiç güç ışığı yanmıyor, kontrol kalemi ile baktım adaptör ucunda güç geliyor.
Sorun çözüldü hemen yaptılar. Ürünün BIOS çöktüğü için tekrardan bilgisayardan en son sürümü yükledik şu an sorunsuz açılıyor. Bu seferlik bizden olsun ama bir daha aynı şikayet ile gelirse garanti kapsamına girmediği için bu sorun 40$ + KDV dediler tamam yok elimi dahi sürmem artık zaten dedim.
Monitörler de Firmware Update çok riskli bilgisayar gibi değil, tavsiyem yapmayın!
Sorun çözüldü hemen yaptılar. Ürünün BIOS çöktüğü için tekrardan bilgisayardan en son sürümü yükledik şu an sorunsuz açılıyor. Bu seferlik bizden olsun ama bir daha aynı şikayet ile gelirse garanti kapsamına girmediği için bu sorun 40$ + KDV dediler tamam yok elimi dahi sürmem artık zaten dedim.
Monitörler de Firmware Update çok riskli bilgisayar gibi değil, tavsiyem yapmayın!
Sorun çözüldü ürün yapıldı hemen. Tavsiyem yapmayın, servis bu seferlik bizden olsun ama aynı şikayetten dolayı tekrar gelirse 40$ + KDV dediler. Tamam zaten bir daha dokunmam dedim. Bilgisayar gibi değil monitör gittim tam gidiyor geri döndürmek için servise gitmekten başka hiçbir çare yok.
Sorun çözüldü ürün yapıldı hemen. Tavsiyem yapmayın, servis bu seferlik bizden olsun ama aynı şikayetten dolayı tekrar gelirse 40$ + KDV dediler. Tamam zaten bir daha dokunmam dedim. Bilgisayar gibi değil monitör gittim tam gidiyor geri döndürmek için servise gitmekten başka hiçbir çare yok.

Dosya Ekleri

• 20220514_201934.jpg
    20220514_201934.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı