O OBIWAN21 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Monitör şu MSI MAG274QRF-QD E2 Monitör yeni aldım. Bu ghosting mi? Rekabetçi oyunlarda çok büyük etkisi olur mu? Ayarları nasıl olmalı? Görseldeki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Monitör şu MSI MAG274QRF-QD E2 Monitör yeni aldım. Bu ghosting mi? Rekabetçi oyunlarda çok büyük etkisi olur mu? Ayarları nasıl olmalı? Görseldeki gibi.
Ö ÖmerFurkanYalçın Kilopat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 Overdrive'ı orta ayara getirin. Bu arada, bu monitörle ilgili birçok kişiden 2 şikayet duydum. Biri ortadan kenarlara gidildikçe parlaklığın azaldığı (vinyet), ikincisi sol tarafın mavi, sağ tarafın sarı gözüktüğüyle ilgili. Sizde de öyle mi?
Overdrive'ı orta ayara getirin. Bu arada, bu monitörle ilgili birçok kişiden 2 şikayet duydum. Biri ortadan kenarlara gidildikçe parlaklığın azaldığı (vinyet), ikincisi sol tarafın mavi, sağ tarafın sarı gözüktüğüyle ilgili. Sizde de öyle mi?