MSI MAG274r ölü pixel meydana geldi

CaTchUp

Centipat
Makaleler
3
Yer
~Rx~
Öncelikle merhabalar, yaklaşık 1.5 ay önce aldığım monitörümde ölü pixel testinde bir şey çıkmamıştı fakat bugün fark ettim ki ölü pixel var, diğer monitörümü de o yüzden iade ettim. Ekranın ortalarında ama bir daha iade etmek istemiyorum. Ne yapmalıyım sorun olur mu?

İade edip ölü piksel garantisi olan bir monitör satın alın.

MSI monitörler genelde ölü pixel ve ghosting sorunlu oluyor. İade edip MSI monitörlerden uzak durmanızı öneririm.

İade etme şansınız varsa bence iade edin. Ortalarında diyorsunuz. Kenarda köşede olsa neyse ve çogalırsa yine sorun olur. 1.5 ay önce farketmediyseniz siyah renkte ya da başka renkler de mi ortaya çıkıyor. yoksa tüm renklerde mi? Çünkü ekranın ortasındaymış. Farklı renkteyse farketmeniz kolay olmayacaktır. Bir de ekranı silin belki geçebilir toz zerreleri bazen kuruyup ölü pixele benzeyebiliyor

Ama bu ölü pixel 1.5 ay önce yoktu şuan var.

Cumartesi günü Amazon'dan MAG274R sipariş geçtim; 27GL650F-B alacaktım ama standı çok kaba duruyor...
Mag274R modelinin panel üreticisi belirtilmemiş, bir iki siteden panel üreticilerinin ürettiği panelleri filtre ederek, modelin İnnolux firmasının panelini (Model kodu aklımda değil) kullandığı sonucuna vardım veya tahminim o yönde.
Şuan üzgünüm...
Acer firmasının 2400-2600 bandında Predator veya Nitro serisinden model (AUO panel kullanıyor) alabilirdim ama yine ayakları veya ergonomisi hoş durmuyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…