- Monitör
- MSI Mag275r2
Monitörümde yaklaşık 1 aydır bu sorun var. Nasıl düzeltebilirim? Sonradan oldu sadece çizgi var telefonda başka şekilde çıkmış.
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:Monitörümde yaklaşık 1 aydır bu sorun var. Nasıl düzeltebilirim? Sonradan oldu sadece çizgi var telefonda başka şekilde çıkmış.
Panel değişimi yapmıyorlar artık. Sadece iade/değişim kararı veriyorlar sana monitör öneriyorlar.Panelin değişmesi lazım. Garantisi varsa gönderin ücretsiz değişirler.
Haha iyice batırmışlar. Geçen sene ASUS VG249Q1A modelinde aynı sorunu yaşadım. Garantiye yolladım normalde 1 haftada panel değiştirip yollamaları gerekirken yedek parça bekletiyoruz ayağına 2 ay oyaladılar. En sonunda para iadesi almıştım.Panel değişimi yapmıyorlar artık. Sadece iade/değişim kararı veriyorlar sana monitör öneriyorlar.
Böyle yapmaları daha iyi. Kronik sorunlu paneli tekrardan taksınlarda monitör yine mi bozulsun?Haha iyice batırmışlar.
Bana ilk değişim önerdiler ama ellerinde aynı model monitör olmadığı için saçma sapan daha eski modelleri önerdiler. Yani özür amaçlı bir model yenisini ya da daha üstünü önermeleri lazımdı. Ben de böyle olunca para iadesi aldım.Böyle yapmaları daha iyi. Kronik sorunlu paneli tekrardan taksınlarda monitör yine mi bozulsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.