MSI MAG27QP vs Samsung LC27HG70QQMXUF

ezelder4734

Decapat
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki 2 monitör arasında kaldım sizce hangisi MSI olanın incelemesini bulamadım TR olarak.

MSI Optix MAG272QP Monitör bunda VA panel yazıyor ama kavisli değil ayak kısmı sevdiğim özelikler den değeri ise.

Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı bu kavisli oluşu qled olması hoş sizce hangisini almak daha iyi olur bunun ayağı bayağı kaba hoş değil ama kavisli monitör de çok istiyorum kararsız kaldım.

Samsung monitör al. Msi ile arasında 600-650 lira fark var. Bu fiyat farkıyla da başa bir ihtiyacını giderirsin.

Samsung da beğenmediğim bir diğer konu adaptör olayı ilk defa bir monitör de adaptör kulan cam çok ısınma sorunu filan olur mu

bende msı ile samsung arasında kalmıstım 2 3 ay arastırma ve takip sonunda Samsungda karar kıldım 1 hafta önce hepsiburada aldım beklendimi fazlasıyla karşıladı benim aldıgımda 2770 tl idi suan kdv indirimi ile 2550 düsmüs durumda almanı tavsiye ederim

nere de o fiyata düşmüş ben göremedim en düşük fiyat Hepsiburada 2742 TL olarak görüyorum standı çok mu kaba masana iyi oluyor mu adaptör olayı sıkıntı yaratıyor mu

cuma günü 2550 tl idi suan baktım 2742 tl geri cıkmıs stand konusunda evet büyük ama sagda solda anlatıldıgı gibi kaba degil ayrıca cok kullanıslı adaptor konusunda sıcaklıgını soruyorsanız ısınmıyor bile
cuma günü 2550 tl idi suan baktım 2742 tl geri cıkmıs stand konusunda evet büyük ama sagda solda anlatıldıgı gibi kaba degil ayrıca cok kullanıslı adaptor konusunda sıcaklıgını soruyorsanız ısınmıyor bile

teşekkür ederim adaptör konusunda aydınlandım standı 50 cm derinlikteki bir masaya nasıl iyi olur mu senin masa derinliğin ne kadar foto atma şansın var mı dostum şimdi den teşekkür

dostum stand 35cm geliyor ortalama klavye koydugunda 50cm ucu ucuna yeterli olur heralde suan bende emanet bir masaya koydum yeni masa gelene kadar idare ediyorum

Dosya Ekleri

• 20200119_014314.jpg
    767,6 KB · Görüntüleme: 235
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…