MSI MAG600dn 600W 80+ alınır mı?

Bütçen ne kadar?

Bütçem 1100 TL Hepsiburada'dan almak istiyorum iade etmek için eğer sorun yaşarsam.

Kullanılacak sistem nedir?
İ3 10100f gtx1660ti 8x2 ram kapalı ofis kasası harici fan yok

Hakkinda inceleme bulamadim, yeni cikmis olmali zira daha once gormedim. Pahali da geldi ama.

Bu cidden çokmu iyi herkes bunu önerdi fan sorunu yaşarmıyım.

Bütçem 1100 TL Hepsiburada'dan almak istiyorum iade etmek için eğer sorun yaşarsam.

İ3 10100f gtx1660ti 8x2 ram kapalı ofis kasası harici fan yok

Bu cidden çokmu iyi herkes bunu önerdi fan sorunu yaşarmıyım.
Üstteki arkadaşın attığı 550w'lık PSU sisteminizi rahat besler. 600w'a gerek yok. Ama kasadan dolayı sistemde ısınma olabilir. Önü açık mesh bir kasaya geçmenizi öneririm.

Üstteki arkadaşın attığı 550W'lık PSU sisteminizi rahat besler. 600W'a gerek yok. Ama kasadan dolayı sistemde ısınma olabilir. Önü açık mesh bir kasaya geçmenizi öneririm.

Ya bende şöyle bir sorun oldu belki anlarsın ben Aerocool 500W PSU aldım 672 TL olan acayip şekilde fan sesi geliyordu yüke girince oyunu açınca ama masaüstünde böylebir sorun yok ne yapmam lazım.

Ya bende şöyle bir sorun oldu belki anlarsın ben Aerocool 500W PSU aldım 672 TL olan acayip şekilde fan sesi geliyordu yüke girince oyunu açınca ama masaüstünde böylebir sorun yok ne yapmam lazım.
Fan sesi modelden modele değişir. Yüke girip ısınınca fanlar dönmeye başlar zaten. Aerocool PSU'lar da çok önerilmez genelde.

Bu cidden çok mu iyi herkes bunu önerdi fan sorunu yaşar mıyım?
Cok iyi demeyelim, o seviyede degil ama kendi segmentinde iyi bir yerde. Fan sorunundan kasit ses ise yuksek yukte calismadigi surece sessiz calisacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı