Linkteki güç kaynağını almak istiyorum nasıldır? Fanları yüke girdiğinde ses yapar mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Bu PSU hakkında yorum yapın eğer kötüyse başka PSU önerisi yaparsanız sevinirim.
MSI MAG A600DN 600W 80+ POWER SUPPLY
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üstteki arkadaşın attığı 550w'lık PSU sisteminizi rahat besler. 600w'a gerek yok. Ama kasadan dolayı sistemde ısınma olabilir. Önü açık mesh bir kasaya geçmenizi öneririm.
Üstteki arkadaşın attığı 550W'lık PSU sisteminizi rahat besler. 600W'a gerek yok. Ama kasadan dolayı sistemde ısınma olabilir. Önü açık mesh bir kasaya geçmenizi öneririm.
Ya bende şöyle bir sorun oldu belki anlarsın ben Aerocool 500W PSU aldım 672 TL olan acayip şekilde fan sesi geliyordu yüke girince oyunu açınca ama masaüstünde böylebir sorun yok ne yapmam lazım.
Ya bende şöyle bir sorun oldu belki anlarsın ben Aerocool 500W PSU aldım 672 TL olan acayip şekilde fan sesi geliyordu yüke girince oyunu açınca ama masaüstünde böylebir sorun yok ne yapmam lazım.
Cok iyi demeyelim, o seviyede degil ama kendi segmentinde iyi bir yerde. Fan sorunundan kasit ses ise yuksek yukte calismadigi surece sessiz calisacaktir.