MSI marka hazır kasa alınır mı?

brksfrb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Danışmak istediğim bir konu var. Sizce MSI marka hazır kasa alınır mı? Ben aldım ve pişmanım ancak sizin fikirlerinizi öğrenmek isterim.

Ortada kasanin bilgileri yok, ozellikleri yok, fiyati yok; fol yok, yumurta yok. Karar verilmemeli boyle. Ama sunu soyleyeyim, markali kasa alinmamali. Hazir sistem ya da toplanmali.

Uzay mekigi gibi.

Fiyatini bilmiyorum ama ust duzey parcalar, yine de islemci bir alt olup ekran karti 3090 olabilirmis.
Fiyatı geçen yıl 100k civarıydı şuan 200k civarında.

Gereksiz afilli bir kasa, 11. nesil işlemci, 3080 ekran kartı. Genel olarak eski nesil bir sistem. RAM ve SSD'yi bol kepçe koyarak şişirmeye çalışmışlar. Büyük ihtimalle de pahalıdır. Bu tarz ucuz bir sistem göremedim.

Fiyatı geçen yıl 100k civarıydı şuan 200k civarında.
200K'ya bir tane 4090'lı sistem dizersin. Yanına da keyfine 4090'lı bir laptop alırsın. Sakın almayın.

Evet, boyle ust duzey islemcinin LGA1200, yani eski nesil soket olmasi kotu.

Fiyatı geçen yıl 100k civarıydı şu an 200k civarında.

Pahali maalesef. 100k bomba gibi 4090 sistem toplanir.

Maalesef geçen yıl aldım bile. O kadar pişmanım ki...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12900k RTX 3090 lı olanın incelemesini izlemiştim yani tartışılır. İçini merak ediyorsan izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…