MSI Mech X2 RX6600 soğutma performansı nasıldır?

Çob4nn

Centipat
Yakın zamanda RX6600 almayı düşünüyorum. Şu anda en uygun fiyatlı model MSI. Soğutması ve fan sesi nasıldır? MSI Mech X2 mi tercih etmeliyim yoksa ASUS Dual mi?

Ben 6600 xt olanı Kullanıyorum, çekinmeden alabilirsin MSI'ı. Mech modelleri güzel.

Yakın zamanda RX6600 almayı düşünüyorum. Şu anda en uygun fiyatlı model MSI. Soğutması ve fan sesi nasıldır? MSI Mech X2 mi tercih etmeliyim yoksa ASUS Dual mi?

ASUS Dual'e ödenecek paranın 300 400 TL fazlasına 6650XT mevcut. Mesh serisinin 6600'deki soğutması gayet tatmin edici. Fırsatınız varken alın derim.

Peki.

Peki fan sesi nasıldır yüksek sesli mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sıcaklıklara bakabilirsiniz. RX 6600 fazla ısınan bir kart değil mesh de gayet güzel bir soğutmaya sahip. Fan sesinin rahatsız edici olacağını zannetmiyorum.

Sizce xfx mi daha iyi yoksa msi mech mi? bu model için.
Ben 6600 xt olanı Kullanıyorum, çekinmeden alabilirsin MSI'ı. Mech modelleri güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…