14 Ocak 2019 Mesaj: 6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart başyapıt gibi duruyor. Önceden çıkmış olabilir, ben yeni görüyorum. İlk resimde link vardır. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart başyapıt gibi duruyor. Önceden çıkmış olabilir, ben yeni görüyorum. İlk resimde link vardır.
W Wero Ziyaretçi 14 Ocak 2019 #2 Recep ve Ali Bey, 2990WX’li sistem topladığında bu anakartı kullanmıştı, yeni çıkan bir anakart değil kısacası
Recep ve Ali Bey, 2990WX’li sistem topladığında bu anakartı kullanmıştı, yeni çıkan bir anakart değil kısacası
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 14 Ocak 2019 #3 Yeni anakartlar ne kadar güzel artık ya bu görselliğe gerçekten ihtiyacı vardı anakartların.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Ocak 2019 #4 O içinden çıkan ekran kartı mı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 14 Ocak 2019 #5 Travis dedi: O içinden çıkan ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... M.2 SSD'leri PCI-E üzerinden bağlamak ve haliyle slotları çoğaltmak için bir aparat.
Travis dedi: O içinden çıkan ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... M.2 SSD'leri PCI-E üzerinden bağlamak ve haliyle slotları çoğaltmak için bir aparat.
Dark Dreams Hectopat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 885 Çözümler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2019 #6 Pantheon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 359833Eki Görüntüle 359834Eki Görüntüle 359835 Eki Görüntüle 359832 Anakart başyapıt gibi duruyor. Önceden çıkmış olabilir, ben yeni görüyorum. İlk resimde link vardır. Genişletmek için tıkla... Pantheon kardeş anakartın üzerinde boş bir yer bile kalmamış. Artık ne kadar devre elemanı döşemişlerse.
Pantheon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 359833Eki Görüntüle 359834Eki Görüntüle 359835 Eki Görüntüle 359832 Anakart başyapıt gibi duruyor. Önceden çıkmış olabilir, ben yeni görüyorum. İlk resimde link vardır. Genişletmek için tıkla... Pantheon kardeş anakartın üzerinde boş bir yer bile kalmamış. Artık ne kadar devre elemanı döşemişlerse.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 15 Ocak 2019 #7 X299 için Meg Creation yeni çıkmış olabilir. MEG X299 CREATION | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
X299 için Meg Creation yeni çıkmış olabilir. MEG X299 CREATION | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global