KıymalıMakarna Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 48 Yer Bornova, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #11 Oyun canavarı değilseniz asus derim .
Ömer Faruk Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #12 Sonuç olarak AMD olması dezavantaj mı arkadaşlar oyunlarda? Aklım MSI da aslında. Yalnız ısınma sorunundan vs. korkuyorum onunda. Asus içinde dediğim gibi SSD olayı can sıkıyor. Değiştirmek istediğiniz zaman kesinlikle garanti dışı oluyor cihaz. Kesin bilgi aldım bu konuda.
Sonuç olarak AMD olması dezavantaj mı arkadaşlar oyunlarda? Aklım MSI da aslında. Yalnız ısınma sorunundan vs. korkuyorum onunda. Asus içinde dediğim gibi SSD olayı can sıkıyor. Değiştirmek istediğiniz zaman kesinlikle garanti dışı oluyor cihaz. Kesin bilgi aldım bu konuda.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 30 Nisan 2014 #13 Ömer Faruk dedi: Sonuç olarak AMD olması dezavantaj mı arkadaşlar oyunlarda? Aklım MSI da aslında. Yalnız ısınma sorunundan vs. korkuyorum onunda. Asus içinde dediğim gibi SSD olayı can sıkıyor. Değiştirmek istediğiniz zaman kesinlikle garanti dışı oluyor cihaz. Kesin bilgi aldım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Dezevantajı yok kullananlar genel olarak memnun ben olsam alırdım bende Pentium D 820 2.80GHz cpu var ısılar: temp2: +56.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
Ömer Faruk dedi: Sonuç olarak AMD olması dezavantaj mı arkadaşlar oyunlarda? Aklım MSI da aslında. Yalnız ısınma sorunundan vs. korkuyorum onunda. Asus içinde dediğim gibi SSD olayı can sıkıyor. Değiştirmek istediğiniz zaman kesinlikle garanti dışı oluyor cihaz. Kesin bilgi aldım bu konuda. Genişletmek için tıkla... Dezevantajı yok kullananlar genel olarak memnun ben olsam alırdım bende Pentium D 820 2.80GHz cpu var ısılar: temp2: +56.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor
Ömer Faruk Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #14 Conficker Belasi dedi: Dezevantajı yok kullananlar genel olarak memnun ben olsam alırdım bende Pentium D 820 2.80GHz cpu var ısılar: temp2: +56.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor Genişletmek için tıkla... MSI bir adım önde diyelim o zaman. Başka bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim. Buradan çıkacak sonuç ile gidip alacağım arkadaşlar. Teşekkürler cevap veren herkese.
Conficker Belasi dedi: Dezevantajı yok kullananlar genel olarak memnun ben olsam alırdım bende Pentium D 820 2.80GHz cpu var ısılar: temp2: +56.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor temp3: +49.5°C (high = +80.0°C, hyst = +75.0°C) sensor = thermistor Genişletmek için tıkla... MSI bir adım önde diyelim o zaman. Başka bilgisi olan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim. Buradan çıkacak sonuç ile gidip alacağım arkadaşlar. Teşekkürler cevap veren herkese.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 30 Nisan 2014 #15 Benim kuzenimde Toshiba dizüstü var. İşlemcisi AMD A10 APU. Dizüstü 2-3 saat açık kalınca baya ısınıyor.
Benim kuzenimde Toshiba dizüstü var. İşlemcisi AMD A10 APU. Dizüstü 2-3 saat açık kalınca baya ısınıyor.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 30 Nisan 2014 #16 Silinen üye dedi: Benim kuzenimde Toshiba dizüstü var. İşlemcisi AMD A10 APU. Dizüstü 2-3 saat açık kalınca baya ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Toshiba'yı sayma Toshiba,HP kasa tasarımından ısınıyor Msi'da öyle bir sorun yok.
Silinen üye dedi: Benim kuzenimde Toshiba dizüstü var. İşlemcisi AMD A10 APU. Dizüstü 2-3 saat açık kalınca baya ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Toshiba'yı sayma Toshiba,HP kasa tasarımından ısınıyor Msi'da öyle bir sorun yok.
Ömer Faruk Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #17 Conficker Belasi dedi: Toshiba'yı sayma Toshiba,HP kasa tasarımından ısınıyor Msi'da öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... İnş söylediğin gibidir hocam. Oyunlarda da herhangi bir sıkıntısı yok zaten sanırım. Bu gidişle MSI alacağız galiba. Asus içinde kasasının sağlamlığı var tabi. Fakat MSI bir adım önde.
Conficker Belasi dedi: Toshiba'yı sayma Toshiba,HP kasa tasarımından ısınıyor Msi'da öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... İnş söylediğin gibidir hocam. Oyunlarda da herhangi bir sıkıntısı yok zaten sanırım. Bu gidişle MSI alacağız galiba. Asus içinde kasasının sağlamlığı var tabi. Fakat MSI bir adım önde.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 30 Nisan 2014 #18 Ömer Faruk dedi: İnş söylediğin gibidir hocam. Oyunlarda da herhangi bir sıkıntısı yok zaten sanırım. Bu gidişle MSI alacağız galiba. Asus içinde kasasının sağlamlığı var tabi. Fakat MSI bir adım önde. Genişletmek için tıkla... Sony'nin Amd E250 Apu olan notebook'unu kullanan vardı ısınma sorunu yoktu Msi'da ısınma sorunu yok.
Ömer Faruk dedi: İnş söylediğin gibidir hocam. Oyunlarda da herhangi bir sıkıntısı yok zaten sanırım. Bu gidişle MSI alacağız galiba. Asus içinde kasasının sağlamlığı var tabi. Fakat MSI bir adım önde. Genişletmek için tıkla... Sony'nin Amd E250 Apu olan notebook'unu kullanan vardı ısınma sorunu yoktu Msi'da ısınma sorunu yok.
Y yok gibin bisi Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Nisan 2014 #19 Tamamen Asus derim çünkü asus'un o notebook'unda hem oyun hemde iş için kullanırsın.MSİ'yi ise oyun için kullanırsın.
Tamamen Asus derim çünkü asus'un o notebook'unda hem oyun hemde iş için kullanırsın.MSİ'yi ise oyun için kullanırsın.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2014 #20 Ben olsam MSI laptopu seçerdim.