Kardeş sen galiba daha çok benim gibi bir kullanıcısın, esas amaç olarak oyun oynamak vs değil de araştırmak gibi konular. Arada sıkılırsan 2 saat de oyun oynayabileyim diyorsun galiba. Yani en azından ben böyle bir kullanıcıyım. Bence Msi almalısın çünkü Monster fan konusunda sıkıntı çıkartabilir ve İstanbulda değilsen anında değiştirme imkanın yok. E tabi babanlarda aldığın urun bozuk çıkınca seni de kendilerini de uzecekler(oyle bir şey olsa babam mağazasını basar heralde, ama onun haberi olmadan almaya çalışacağım
). Msi bu arada Ddr4 RAM olması ve arttırılabilmesi nedeniyle seni ilerki senelerde uzmeyecektir. Ha diğer konulara gelirsek bu yazını ders çalışarak geçirmeni öneririm daha çok.
MSI GL62 6QD-079XTR Core i5-6300HQ 8GB 1TB GTX950M 2GB 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim bu siteden almanı ve M2 Ssd yi siparişine eklemeni, hatta arayıp onların takıp takamayacağını ve garanti konusunu da sorabilirsin. İnşallah 1 ay sonra ben oyle yapacağım. Nedense sana değil kendime çalıştım ama olsun
Spidey i sevdim profilindeki! Yeni serisi var Ultimate Spider-man diye, takip etmeni tavsiye ederim