MSI mı? Toplama PC mi?

ElmirAghazade

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben MSI GF Thin 9SEXR 250 US laptop almak istiyordum. Bu fiyatta bir PC önerisi aldım ve bana bu sistemi önerdiler:

ASUS STRIX Z390 | Intel® Core™ i5-9600K | DDR4 16 GB G.Skill | NVIDIA GeForce® RTX2070 8 GB | NVMe SSD 256 GB | HDD 2 TB | NZXT Case.

Sizce hangisini almalıyım? İşlemci farkı kafamı karıştrıyor.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben MSI GF Thin 9sexr 250 us laptop almak istiyordum. Bu fiyatta bir PC önerisi aldım ve bana bu sistemi önerdiler:

ASUS STRIX Z390 | Intel® Core™ i5-9600K | DDR4 16 GB G.Skill | NVIDIA GeForce® RTX2070 8 GB | NVMe SSD 256 GB | HDD 2 TB | NZXT case.

Sizce hangisini almalıyım? İşlemci farkı kafamı karıştrıyor.
Teşekkür ederim.

Genellikle laptop aldıktan sonra kullanıcılar pişman oluyor ama burada MSI'dan bahsediyoruz. Diğerlerine göre daha iyi bir performans olabilir ama masaüstüne göre daha fazla ısınır ve ısı'dan dolayı FPS frop yaşayabilirsiniz. Benim de tavsiyem toplama PC'den yana. Şimdiden hayırlı olsun.

Bilgisayarda taşınabilirlik vb. özellikler sizin için önemli değilse kesinlikle toplama PC. Bütçeniz nedir ve sistemi ne amaçla kullanacaksınız?

Merhaba bilgisayarı oyun ağırlıklı kullanma niyetindeyim bütçeye geldikteyse Azerbaycan’da yaşadığım için fiyatlarda farklılık ola biliyor ve bazı ürünler olmuyor. Bütçem 3000 manat 12000 TL ye denk geliyor. Teşekkürler. PC ni toplamak daha mantıklıysa o zaman PC ni alırım zaman ayırdığınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Normalde toplama PC önerisi yapacaktım fakat baktığım siteler Azerbaycan'a gönderim yapıyor mu bilmiyorum. Bu bilgisayar da gayet güzel, oyunlarda iyi performans verecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı