MSI Modern 14 C12M Hackintosh(macOS) 14.0 ile uyumlu mu?

vuprx

Hectopat
Makaleler
1
Bilgisayarım MSI Modern 14 C12M, Yazılım için kullanacağım. Windows 10 pek akıcı değil MacOS'un tarzı hoşuma gitti geçmeye karar verdim.

Bilgisayarımın Özellikleri:
Intel i5 12.nesil
Intel Iris Xe ekran kartı.
Intel Wi-Fi 6
Intel Bluetooth.
Intel Ethernet.
8 GB RAM 3200MHz.
M.2 NVMe 512 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum hakkinda bilgim yok ama yazilim gelistirme de Windows cok esnek ve cok saglam.

Kurulum hakkinda bilgim yok ama yazilim gelistirme de Windows cok esnek ve cok saglam.

Unity Build alması ufak bir oyunda bile 1 saatden fazla sürüyor. Bilgisayarın açılması 3 dk alıyor. 3DS Max Blender gibi programlarda aşırı ağır çalışıyor. Bu sebepten ötürü bir denemem istiyorum.

Hocam sizin bilgisayarınız da çok başlangıç uygualaması ve arkaplan uygulaması çık olabilir. 3 dk. bayağı uzun süre çünkü.

Laptopunuzun işlemcisi ve dahili ekran kartı macOS desteklemiyor maalesef.

İnternette başarılı şekilde kuran var araştırırken gördüm.

Hocam sizin bilgisayarınız da çok başlangıç uygualaması ve arka plan uygulaması çık olabilir. 3 dakika bayağı uzun süre çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim attığım 10.nesil olan versiyonmuş 12.nesil uyumlu değil benim hatam kusura bakmayın.

i5 12.nesil.
Hocam 12. nesil ama modeli ne tam olarak? Başlat + R basın ve çıkan kutuya dxdiag yazıp atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…