Linux çok karmaşık geldi bana sadece bir uygulama için bile kodlar falan giriyorlardı onunla hiç uğraşmak istemiyorum. Değişik kodların olmadığı normal kullanıcıya uygun bildiğiniz bir sürüm var mı?
Linux çok karmaşık geldi bana sadece bir uygulama için bile kodlar falan giriyorlardı onunla hiç uğraşmak istemiyorum. Değişik kodların olmadığı normal kullanıcıya uygun bildiğiniz bir sürüm var mı?
Hocam kurdum cidden harika bir şey. Windows kullanmam hayatımda daha. Çok teşekkür ederim ayrıca kod girme sorun değil internete arıyorum terminale yapıştırıyorum kodu hiç uğraşmadan oluyor.
MacOS'a benziyor bayağı kendi mağazasıda var bir deneyeceğim bu akşam.
Hocam kurdum cidden harika bir şey. Windows kullanmam hayatımda daha. Çok teşekkür ederim ayrıca kod girme sorun değil internete arıyorum terminale yapıştırıyorum kodu hiç uğraşmadan oluyor.
Hocam dunyadaki en iyi isletim sistemi kullanicilar icin Windows'dur. elementarOS ne kadar UI olarak guzel olsa da diger Linux'lar gibi bircok acidan yetersiz gelecektir.
Hocam dunyadaki en iyi isletim sistemi kullanicilar icin Windows'dur. Elementaros ne kadar UI olarak guzel olsa da diger Linux'lar gibi bircok acidan yetersiz gelecektir.