MSI Modern 15 alınır mı?

Neden öyle bir sorun olsun ki? Herhangi bir watt değeri belirtilmemiş, zaten eski kartlarda geneldi limitli olmuyordu çünkü kart zaten maksimum 45w çekiyor.

Neden öyle bir sorun olsun ki? Herhangi bir watt değeri belirtilmemiş, zaten eski kartlarda geneldi limitli olmuyordu çünkü kart zaten maksimum 45W çekiyor.

Neden olmasın? Aynı fiyata IdeaPad Gaming 3 var onu almak yerine ısınma sorunlu V15 mi alalım? Ayrıca 2050 70W güç çeken laptoplar mevcut.
Not: karta az güç gitme sorunu 3050 ve üstünde mevcut attığınız v15 i 3050 zannetmiştim ama yinede alınmaz.

Neden olmasın? Aynı fiyata IdeaPad Gaming 3 var onu almak yerine ısınma sorunlu V15 mi alalım? Ayrıca 2050 70W güç çeken laptoplar mevcut.
Hayır şu anda laptopu savunmuyorum, sorununu tartışıyoruz. Evet 2050 maksimum 70w çekmekte imiş. Bu laptopunki belirtilmemiş. Sizin dediğiniz sorunu tam anlamadım, karta gücü mü veremiyor şarj aleti yoksa direk limitli mi gelmekte?

Bu laptop modelindeki laptoplarin yanlış bilmiyorsam hepsi maksimum 45W güç çeker.
Bahsettiğim sorun: Ekran kartlarına giden watt değeri performans açısından önemlidir adaptör ile bir ilgisi suanlik yok şimdi cihaz ekran kartına 45 watt limit koyuyor ve performans dusuk oluyor. Mesela 3050 bir V15'i ele alalım, ekran kartı 45W olsun diğer bilgisayar ise 3050'li bir LOQ ve ekran kartı 105W.
LOQ V15 e göre daha iyi performans verecektir oyunlarda daha yüksek FPS alacaktır.

Evet watt değerinin etkisini zaten biliyorum. Ancak tüm seri 45w ile gelmiyor, örneğin şu laptopu ele alalım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

65tgp + 10 turbo boost ile 75w oluyor kart.

Ofis tipi laptop isteniliyorsa;

OLED panel ve uzun pil süresine sahip. Fiyatına göre süper cihaz fakat tek kötü yanı lehimli 8 GB RAM'e sahip olması.

Gaming laptop sıkıntı olmayacaksa;

Evet oluyormuş ama malesef soğutması sorunlu dediğim gibi ekrana üfleyerek sararma yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…