Merhaba arkadaşlar MSI modern 15A5M-091XTR Ryzen 5 5500U işlemcili 8 GB RAM olan bu bilgisayarı önerir misiniz? 5500u işlemci nasıldır? Düşük ayarlarda oyun ve adobe primeir pro render performansı nasıl olur ? İleride 8 GB RAM ilave yapabilirim. Fiyat 7700 civarı.
MSI Modern 15 A5M-022XTR Ryzen 5 5500U 8 GB 256 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Alüminyum kasa, 1.6kg ağırlık, arka aydınlatmalı klavye, artırılabilir bellek + SSD ve dahili grafik arabirimi güçlü işlemci. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Alüminyum kasa, 1.6kg ağırlık, arka aydınlatmalı klavye, artırılabilir bellek + SSD ve dahili grafik arabirimi güçlü işlemci. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Hocam aslında ortalama bir şey yeterlidir benim için eskisi kadar çok oyun oynayacak vaktim yok. Grafik kartı olarak bundan fazlaysa söyleyin lütfen ekran kartı konusunu bilmiyorum.
işletim sistemi: Windows 7.1sp1 64-bit veya üstü.
işlemci: Intel Core i3-2100 ya da eğ değerinde AMD CPU veya üstü.
bellek: 8 GB ya da üstü RAM.
ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 veya üstü.
ekran kartı boyutu: 2 GB ya da üstü VRAM ve her iki üreticinin mevcut en son WHQL sürücüleri.
disk alanı: 45 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.