Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #1 Merhaba, MSI bir monitörüm vardı ekranı kırıldı. Garanti kapsamına girmediğini biliyorum fakat ben yine de tamir ettirmek istiyorum. Ben MSI'ın yetkili servisine nereden ulaşabilirim? Bir sürü site gördüm orijinal sitesi hangisidir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
Merhaba, MSI bir monitörüm vardı ekranı kırıldı. Garanti kapsamına girmediğini biliyorum fakat ben yine de tamir ettirmek istiyorum. Ben MSI'ın yetkili servisine nereden ulaşabilirim? Bir sürü site gördüm orijinal sitesi hangisidir?
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 19 Şubat 2023 #2 MSI Markasının yetkili servis işlemlerine Servispoint'in sadece İstanbul şubesi bakıyor sanırım. ServisPoint · Gülbahar, Uysal Sk. No:3C, 34394 ÅiÅli/İstanbul âââââ · Elektronik Tamir Dükkanı www.google.com
MSI Markasının yetkili servis işlemlerine Servispoint'in sadece İstanbul şubesi bakıyor sanırım. ServisPoint · Gülbahar, Uysal Sk. No:3C, 34394 ÅiÅli/İstanbul âââââ · Elektronik Tamir Dükkanı www.google.com
sabo1993 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 Panel fiyatları çok pahalı ve ilk fabrika çıkışı gibi olmuyor dikiş tutmuyor. Yenisine bakman daha sağlıklı olur.
Panel fiyatları çok pahalı ve ilk fabrika çıkışı gibi olmuyor dikiş tutmuyor. Yenisine bakman daha sağlıklı olur.
Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #4 balikeat dedi: MSI markasının yetkili servis işlemlerine ServisPoint'in sadece İstanbul şubesi bakıyor sanırım. ServisPoint · Gülbahar, Uysal Sk. No:3C, 34394 ÅiÅli/İstanbul âââââ · Elektronik Tamir Dükkanı www.google.com Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben bir arayım burayı. Teşekkür ederim. sabo1993 dedi: Panel fiyatları çok pahalı ve ilk fabrika çıkışı gibi olmuyor dikiş tutmuyor. Yenisine bakman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ben hocam MSI'ın yetkili servisinden fiyat alıp ona göre yaptırmayı düşünüyorum. Ama büyük ihtimal dediğiniz gibi yaparım. Teşekkür ederim.
balikeat dedi: MSI markasının yetkili servis işlemlerine ServisPoint'in sadece İstanbul şubesi bakıyor sanırım. ServisPoint · Gülbahar, Uysal Sk. No:3C, 34394 ÅiÅli/İstanbul âââââ · Elektronik Tamir Dükkanı www.google.com Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben bir arayım burayı. Teşekkür ederim. sabo1993 dedi: Panel fiyatları çok pahalı ve ilk fabrika çıkışı gibi olmuyor dikiş tutmuyor. Yenisine bakman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ben hocam MSI'ın yetkili servisinden fiyat alıp ona göre yaptırmayı düşünüyorum. Ama büyük ihtimal dediğiniz gibi yaparım. Teşekkür ederim.