MSI monitörde ghosting var

Frkn4567

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Msı
Merhaba, ürünümde bu şekilde ışık hüzmeleri var. Sizce fazla mı? Marka MSI Curved bir monitör. Alalı bir hafta oldu. Not: Fotoğraftakilerden bir tık daha aşağı ışık hüzmeleri.

Dosya Ekleri

• 62D8B29E-FF1A-401B-8A44-EDA00B765BC8.jpeg
    62D8B29E-FF1A-401B-8A44-EDA00B765BC8.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 210
  • FCB794B2-B164-4909-A1D8-F3BB3DC0E759.jpeg
    FCB794B2-B164-4909-A1D8-F3BB3DC0E759.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 196
  • 51CDF6AC-F340-4AF2-8CC9-FEEC9F07320D.jpeg
    51CDF6AC-F340-4AF2-8CC9-FEEC9F07320D.jpeg
    31 KB · Görüntüleme: 183
Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafta çok yoğun gibi duruyor. Gereğinden fazla gibi. Değişim talebi açabilirsiniz ama gelecek olan da elinizdekinden aşağı olmayacaktır, kavisli olması sebebiyle benzer olacaktır. Düz olsa kaynak alanı daha uzun ama az olacağı için gene bundan aşağı olmazdı. Monitör için ışık sızması normal gelmeye başladı bana. 😄
Bu arada olayın ghosting ile alakası yok.

Gözlede fotoğraflardaki kadar belirgin mi duruyor ?
Bir iki tık daha az belirgin duruyor film izlerken siyah ekranda köşelerden parlama soluk bir şekilde kendini belli ediyor.

Fotoğrafta çok yoğun gibi duruyor. Gereğinden fazla gibi. Değişim talebi açabilirsiniz ama gelecek olan da elinizdekinden aşağı olmayacaktır, kavisli olması sebebiyle benzer olacaktır. Düz olsa kaynak alanı daha uzun ama az olacağı için gene bundan aşağı olmazdı. Monitör için ışık sızması normal gelmeye başladı bana. 😄

Evet onu yanlış biliyormuşum. Sıfır bir ürünün bu şekilde olması tabi teknolojinin dezavantajı sanırım. Dediğiniz gibi değişim yapsam sanırım aynı gelme olasılığı yüksek. Curved ekranlarda bu sorun kronik anladığım kadarıyla

Evet onu yanlış biliyormuşum. Sıfır bir ürünün bu şekilde olması tabii teknolojinin dezavantajı sanırım. Dediğiniz gibi değişim yapsam sanırım aynı gelme olasılığı yüksek. Curved ekranlarda bu sorun kronik anladığım kadarıyla

Kavisli ekranlarda kronik problem demek yanlış olur, IPS ekranlarda da olan bir sorun. Fiyat ve kaliteye oranlı olarak ışık sızması da haliyle göze batmayacak seviyelere iniyor. Sıfıra inmiyor maalesef, yoksa da çok şanslı birisiniz demektir. Eğer ki vaktiniz varsa değişim için talep oluşturmanızı tavsiye ederim, elinizdekinden çok daha kötüsü gelmeyecektir. Dediğiniz gibi teknolojinin daha doğrusu internet alışverişlerinin dezavantajı. Ola ki gelen monitörde de sizi rahatsız edecek seviyede ışık sızması olursa para iadesi talep edebilir, bu süreçte benzer fiyata alabileceğiniz başka modellere de bakabilirsiniz. Kronik problem olduğunu sanmıyorum, en azından aldığınız model için böyle bir kornik problem global olarak okumadım; benzer problemlere sahip kullanıcılar var tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı