MSI Mortar Max ile G.Skill Ripjaws 3600 MHz uyumu

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar aldığım anakart MSI Mortar Max, istediğim RAM ise bu ve indirimi çok az kaldı. Sipariş vermem gerekiyor. Mail attım firmaya, uyum için mail atın dendi. Bana gelen cevapta anakart modelini yazmadığım söylend. İ halbuki hem RAM hem anakart modelini yazmıştım. İndirim bitmesine de 6 saat kaldı. Bilerek mi yapıyorlar anlamadım. Bu RAM bu anakarta uyar mı arkadaşlar, rica etsem yazar mısınız? 420 TL'ye daha iyi bir RAM bulamadım.

Arkadaşlar aldığım anakart MSI Mortar Max, istediğim RAM ise bu ve indirimi çok az kaldı. Sipariş vermem gerekiyor. Mail attım firmaya, uyum için mail atın dendi. Bana gelen cevapta anakart modelini yazmadığım söylend. İ halbuki hem RAM hem anakart modelini yazmıştım. İndirim bitmesine de 6 saat kaldı. Bilerek mi yapıyorlar anlamadım. Bu RAM bu anakarta uyar mı arkadaşlar, rica etsem yazar mısınız? 420 TL'ye daha iyi bir RAM bulamadım.

Kardeş "ANAKART MODELİNİ YAZ" sana mail ile dedikleri gibi...
İşlemcini de.

Kardeş "ANAKART MODELİNİ YAZ" sana mail ile dedikleri gibi...
İşlemcini de.

Hocam hepsini yazdım zaten. Cahil değilim. 2014'ten beri bu forumdayım. Parça alınacağı zaman ne lazım ne verilmesi gerek biliyorum.

Canım kardeşim B450M Mortar Max yazacaksın. Ben başka hiçbir Mortar modelinde Max uzantısı olmadığı için anakartının B450 olduğunu tahmin etmek zorunda mıyım ? Git adamlara doğru düzgün mesaj at B450M Mortar Max diye. İşlemcini de söyle demiştim onu da söylememişsin. Önce insanların sorularına cevap ver yardım almak istiyorsan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı