G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 gurkan67 dedi: Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda LED'leri tek tek sayabililiyorum bu durum canımı sıkmaya başladı çıkarmanın yolu var mı jelatini. Son düzenleme: 18 Kasım 2023
gurkan67 dedi: Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda LED'leri tek tek sayabililiyorum bu durum canımı sıkmaya başladı çıkarmanın yolu var mı jelatini.
serdar k. Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 276 18 Kasım 2023 #2 Tırnak ile çıkmıyor mu hocam? Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz acaba?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.303 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Jelatin olduğundan emin miyiz ? Ekranın mat kaplaması olmasın o.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 serdar k. dedi: Tırnak ile çıkmıyor mu hocam? Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ekrana zarar veririm diye korkuyorum, mesela GTA 5'te çimlerin yanına gidince LED'ler belli oluyor nokta nokta görüntüler canlı değil tek GTA 5'te değil bu olay. totra_proska dedi: Jelatin olduğundan emin miyiz? Ekranın mat kaplaması olmasın o. Genişletmek için tıkla... Emin değilim.
serdar k. dedi: Tırnak ile çıkmıyor mu hocam? Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ekrana zarar veririm diye korkuyorum, mesela GTA 5'te çimlerin yanına gidince LED'ler belli oluyor nokta nokta görüntüler canlı değil tek GTA 5'te değil bu olay. totra_proska dedi: Jelatin olduğundan emin miyiz? Ekranın mat kaplaması olmasın o. Genişletmek için tıkla... Emin değilim.
serdar k. Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 276 18 Kasım 2023 #5 totra_proska dedi: Jelatin olduğundan emin miyiz? Ekranın mat kaplaması olmasın o. Genişletmek için tıkla... Ürünün yabancı kutu açılış videolarını izledim ancak ekranda jelatin vb. göremedim.
totra_proska dedi: Jelatin olduğundan emin miyiz? Ekranın mat kaplaması olmasın o. Genişletmek için tıkla... Ürünün yabancı kutu açılış videolarını izledim ancak ekranda jelatin vb. göremedim.
G gurkan67 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 551 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 serdar k. dedi: Ürünün yabancı kutu açılış videolarını izledim ancak ekranda jelatin vb. göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam LED'ler bariz belli oluyor ama nasıl çözeceğim bunu.
serdar k. dedi: Ürünün yabancı kutu açılış videolarını izledim ancak ekranda jelatin vb. göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam LED'ler bariz belli oluyor ama nasıl çözeceğim bunu.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.303 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 gurkan67 dedi: Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Jelatin dediğin dokunsan çıkar, yapışkan olmadığı için de zamanla kendinden atar. Bu ekranın mat kaplaması gibi duruyor.
gurkan67 dedi: Emin değilim. Genişletmek için tıkla... Jelatin dediğin dokunsan çıkar, yapışkan olmadığı için de zamanla kendinden atar. Bu ekranın mat kaplaması gibi duruyor.