Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. MSI MPG 650GF ürünümle alakalı servis sorunumu aşağıda belirttim. Konuyla alakalı nasıl bir yol izleyebilirim? MSI sitesinden de ticket oluşturdum ancak Türkçe yazdım muhtemelen “ingilizce yazın” diye dönüş yapacaklar konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi beni lütfen?
“Ürünümü titreşim ve yüksek uğultu şikayetiyle Vatan Bilgisayar'a teslim ettim. Servispoint'ten bana ürün için değişim/iade onayı verildiğine dair bir mesaj geldi. Vatan Bilgisayar'a bunu gösterdiğimde; “henüz bizim sistemimize düşmemiş ancak zaten elimizde bu ürünün stoğu da yok. Size ücret iadesi yapılır ya da o ücrette muadili başka bir marka ürün verebiliriz.” dediler. Ben bu durumu kesinlikle kabul edemeyeceğimi belirttim. Çünkü benim ürünü aldığım fiyat 900₺ bandıyken şu an 1800-2200₺ bandında. Benim ürünü aldığım fiyattan ücret iadesini kabul etmem, mağduriyetimi kesinlikle çözmeyecek.”
Konuyla alakalı yardımcı olabilecek kimse yok mu? Servis Point “Biz değişim/iade onayını satıcıya da gönderdik. Aranızda çözmek durumundasınız.” dedi. Vatan Bilgisayar hala “Teknik incelemeler devam etmektedir.” diyor. Bir daha Vatan’dan çöp almayacağımı kesinleştirdim de mağduriyetimi hala çözümlüğe kavuşturamıyorum.