COOLER MASTER MWE V2 80PLUS GOLD 1050W GEN5 FULL MODÜLER 140MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
PSU değiştireceğim. 1000W yeni nesil PSU almak istiyorum fakat bu ikisi arasında kaldım. Aklımda MSI olan vardı ama diğeri aynı özellikte gibi görünse de daha pahalı. Acaba malzeme kalitesi farkı mı var anlamadım. MSI olan da aslında bayağı güzel yorumlar almış şikayet eden yok. Yardımcı olabilir misiniz neden benzer özellikte olmalarına rağmen fiyat farkı var?
Şuan kullandığım PSU 8 senelik. Elimde şuan RTX 2070 var ama bunu satıp ileride yeni ve daha yüksek bir model ekran kartı alacağım. Hem 8 senelik güç kaynağını değiştirmek hem de yeni kartlarla uyumlu olması için satın almak istiyorum. Evet fiyatlar kazık ama her beklediğimiz an sürekli zam geliyor ve hazır indirim varken satın almak istiyorum.
MSI malzeme kalitesi daha mı kötü Cooler Master'a göre? Bir de epey farklılık dediğiniz, karışık olsun farketmez bilmem daha iyi olur anlatma şansınız var mı?
Bu model diğer ikisinden de daha iyi. Üstelik çok daha ucuz. Kaliteli bir marka ve model. Performans konusunda da en iyisi. Yeni nesil kartlarla da uyumlu.