sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #1 Şu an Amazon'da bin lira fiyatla satışta alınır mı? Önerir misiniz ve RTX 3060 gibi kartları besler mi? İşlemcim i5 10400F 4 fanli bilgisayar 1 SSD 1 HDD genellikle oyun amaçlı kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2022
Şu an Amazon'da bin lira fiyatla satışta alınır mı? Önerir misiniz ve RTX 3060 gibi kartları besler mi? İşlemcim i5 10400F 4 fanli bilgisayar 1 SSD 1 HDD genellikle oyun amaçlı kullanıyorum.
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 19 Aralık 2022 #2 Giriş seviyesi ürünler bunlar, çalıştırır ancak ne kadar sağlıklı olur orası şaibeli. Oyun için giriş seviyesi ürünler tavsiye edilmiyor.
Giriş seviyesi ürünler bunlar, çalıştırır ancak ne kadar sağlıklı olur orası şaibeli. Oyun için giriş seviyesi ürünler tavsiye edilmiyor.
sadece1eren Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 624 Çözümler 1 19 Aralık 2022 #3 Barış ÖZER dedi: Giriş seviyesi ürünler bunlar, çalıştırır ancak ne kadar sağlıklı olur orası şaibeli. Oyun için giriş seviyesi ürünler tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Frisby kasanın güç kaynağı var 650 voltaj ona guvenebilir miyim ondan değiştirmeyi düşünüyorum.
Barış ÖZER dedi: Giriş seviyesi ürünler bunlar, çalıştırır ancak ne kadar sağlıklı olur orası şaibeli. Oyun için giriş seviyesi ürünler tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Frisby kasanın güç kaynağı var 650 voltaj ona guvenebilir miyim ondan değiştirmeyi düşünüyorum.