MSI MPG A650BN PSU alınır mı?

• Konuyu başlatan kaii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 15.440
650W Bronze'luk sıfır bir PSU için iyi fiyat, ama ikinci elden çok daha iyisi de gelebilir yanaşırsanız. Kapasitörleri düşük seviye bir arkadaş sadece ama o da bu paraya çok da kızılacak bir şey değil.

Alınabilir model. Technopat sistem toplama videosunda birkaç kere denk geldim kendim de kullanıyorum bu fiyata alınabilir.

Burada da incelemesi var;

ses konusunda nasıl bir psu? boştayken uğultu tarzı bir ses duyuyor musun veya oyuna girdiğinde bariz duyulacak sesler var mı

Hayır, ben herhangi bir ses duymadım zaten sessiz çalışıyor. Technopat'ın sistem toplama videosunda da aynı PSU kullanılıyor, bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır, ben herhangi bir ses duymadım zaten sessiz çalışıyor. Technopat'ın sistem toplama videosunda da aynı PSU kullanılıyor, bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ederim desteğin için, birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum. Rx 6600 ryzen 5 5600x ikilisi için güzel olacağını düşünüyorum

1649533275803.png

Evet attığınız şeyi bende demin farkettim, maalesef hayaller suya düştü başka bir psu bakmaya devam ediyorum. Öneriniz varsa atarsanız sevinirim
@ruined god Güle güle kullanın.
Amazondaki kargo ücretiyle birlikte 1000tl'ye ulaştığından vazgeçtim maalesef. Hepsiburada da https://www.hepsiburada.com/msi-psu-mag-a550bn-550w-power-supply-p-HBCV000011I15V bunu buldum, sistemim için 550w yeterli geliyormuş. Aynı serinin sadece yüksek wattlısı sanırım ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı